Soru Mİ4 Restart Problemi

sakasi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Oneplus One
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhaba ,

Bir adet mi4 16 gb LTE ver. mevcut ve normal kullanımda kendi kendine restart yapıyor Rom güncel , batarya değişti ama yine sorun düzelmedi , aliexpress den bir adet anakart siparişi verdim gelince onu takacağım bu problem acaba yazılımsalmıdır yoksa donanımsal mı bu konu hakkında fikri olan var mı ? Herkese iyi forumlar.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hangi sürümü kullanıyorsun güncelleme olarak

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yunix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
en son güncellemeden sonra bende de cihaz günde 1-2 defa restart etmeye başladı. bu restartlardan biri mutlaka telefonu şarj ederken oluyor. diğeri de ne zaman canı isterse... yazılımsal olduğunu düşünüyorum. eski android sürümünde yaşamıyordum.

Oyla:

afuatp

Öğrenim Görevlisi, ögretim değil.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
A. Fuat
Cihazım
Xiaomi Mi4 w
Meslek
Ağır Nakliye Operasyon
Konular
6
Aynı sorun benim cihazımda da var. 6.7.7 eu rom kullanıyorum. Daha önce yoktu. Yazılımsal bence.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burk86

kısa yazabilecek kadar cok vaktim yok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
mi4 64gb
Meslek
Tercüman
Konular
18
arkadaşlar bendede var aynı sorun ama dikkat ettimde kenardaki power tuşundan kaynaklanıyor.
tuşu çok kullandığımızdan sanırım deforme olmuş telefoncuya götürdüm altındaki küçük bir şey var değişti sorun kalmadı .
ama bendeki donanımsal bir arıza

Oyla:

sakasi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Oneplus One
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı farklı romlar denendi hatta Windows bile yüklendi ama restart problemi devam ediyor bende donanımsaldır diyerek anakart siparişi verdim , gelsin bakalım birde böyle deneyeceğim ona göre neticeyi yazarım.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bende beta miui 8 de bir kaç günde 1 yapıyordu. Bir gündür stabil 7.5 kullanıyorum yaşamadım. İleri ki günler ne gösterir bilmem ama marshmallow lu cihazlar da oluyor. Kitkat da yaşayan görmedim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
bendede aynı sıkıntı var bugün yaşadım ve hala çözemedim cihazım mi3 kitkatda sorun yaşamıyordum ama marshmalow güncellemesi geldikten sonra telefon kapanmaya restart vermeye başladı hatta az önce konu açtım.
snapchatte iken telefon kapandı ve mi.com ekranında sürekli kendi kendine restart veriyor benim ses açma tuşum biraz deforme olmuş bu yüzden wipe işlemide yapamıyorum bugün bir iki kere şans eseri açtım ama deforme olduğu için birdaha açamadım sasdece fastboot açılıyor

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bendede aynı sıkıntı var bugün yaşadım ve hala çözemedim cihazım mi3 kitkatda sorun yaşamıyordum ama marshmalow güncellemesi geldikten sonra telefon kapanmaya restart vermeye başladı hatta az önce konu açtım.
snapchatte iken telefon kapandı ve mi.com ekranında sürekli kendi kendine restart veriyor benim ses açma tuşum biraz deforme olmuş bu yüzden wipe işlemide yapamıyorum bugün bir iki kere şans eseri açtım ama deforme olduğu için birdaha açamadım sasdece fastboot açılıyor
Tuşlar bozuksa, Recovery yada Fastboot moduna geçmenin başka yolları da var. Mesela Root yaptıysanız 3 . parti uygulamalar. Quick Boot gibi.
Diğer yol da adb ile. Telefonda usb debugging (usb hata ayıklama) aktif ise
Adb reboot recovery komutu ile recovery açılabilir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt