- Adım
- Dogukan
- Cihazım
- Mi4 LTE
- Konular
- 2
Bana da 95 mblık güncelleme geldiHocam bende mi 4 kullanıyorum ve cuma günü 6.8.25 (95 mb) büyüklüğün de geldi. Nası oluyor bu iş
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende mi 4 kullanıyorum ve cuma günü 6.8.25 (95 mb) büyüklüğün de geldi. Nası oluyor bu iş
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ona takılmadım hocam. Onu biliyorum zaten de. Eğer arkadaşın mı 4 u varsa ona nasıl 125 mb lık güncelleme geldi. Birde dikkat ettim biz 95 mb ı aldıktan sonra güncelleme kaldırıldı. 1 gün sonra tekrar yüklenmiş en.miui ya. Acaba birkaç hatayı daha düzeltip mi yayınladılar 6.8.25 i. 125 mb olayını sadece bu açıklar.demek oluyorki miui global stabil rom diğer verilmeyen cihazlar için geçikecek alın bu güncellemeyle biraz oyalının ilerki zamnlarda veririz stabil olanı diyor.![]()
Ona takılmadım hocam. Onu biliyorum zaten de. Eğer arkadaşın mı 4 u varsa ona nasıl 125 mb lık güncelleme geldi. Birde dikkat ettim biz 95 mb ı aldıktan sonra güncelleme kaldırıldı. 1 gün sonra tekrar yüklenmiş en.miui ya. Acaba birkaç hatayı daha düzeltip mi yayınladılar 6.8.25 i. 125 mb olayını sadece bu açıklar.