Yardım Mi4 Marsmallow Güncellemesi Sonucu infrared sensör sorunu

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhaba arkadaşlar.. mi4 Marsmallow Güncellemesi Sonucunda infrared sensör bazen çalışıyor bazen çalışmıyor gibi sorun yaşan oldu mu ? Teşekkürler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Chatin_62 hoca kişiye özel mesaj atilamiyormu bu sitede bazı soruların olacak ama online olan arkadaşlara atmak istiyorum hızlı cvb için
Elbette atılabilir. Ancak özel mesaj, adı üzerinde olduğu üzere özel olan mesajlar içindir. Genel konularda yada sorunlarla ilgili olarak sadece forum kullanılmalıdır. Forumların varoluş amacı budur.
İnsanları özel mesajlarla sıkboğaz edilmesi, zaten forumda resimlerle, videolarla anlatılmış konuları, yüzlerce kere yazılmış şeyleri birde özel mesajla sorup cevap beklenmesi, o kişinin de aynı şeyleri defalarca yazmak zorunda kalması bir müddet sonra o insanları artık forumdan soğutur ve foruma girmez olurlar.
Cevabın hızlı gelip gelmemesi sadece o anda o konu hakkında bilgi sahibi olan bir üyenin sorunuzu görmesi ile ilgilidir. Görünce zaten cevap yazacaktır. Özel mesaj yazılmasına gerek yoktur.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

ozsoyun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Elbette atılabilir. Ancak özel mesaj, adı üzerinde olduğu üzere özel olan mesajlar içindir. Genel konularda yada sorunlarla ilgili olarak sadece forum kullanılmalıdır. Forumların varoluş amacı budur.
İnsanları özel mesajlarla sıkboğaz edilmesi, zaten forumda resimlerle, videolarla anlatılmış konuları, yüzlerce kere yazılmış şeyleri birde özel mesajla sorup cevap beklenmesi, o kişinin de aynı şeyleri defalarca yazmak zorunda kalması bir müddet sonra o insanları artık forumdan soğutur ve foruma girmez olurlar.
Cevabın hızlı gelip gelmemesi sadece o anda o konu hakkında bilgi sahibi olan bir üyenin sorunuzu görmesi ile ilgilidir. Görünce zaten cevap yazacaktır. Özel mesaj yazılmasına gerek yoktur.

Haklı olabilirsiniz lakin bende dahil birkaç arkadaşa xiaomi mi5 ve mi4 aldirinca onlarda bana soruyorlar haliyle, xiaomi biraz karışık geldi arkadaslara.

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
herkese teşekkür ederim. inanın her zaman kullandığım ve beğendim program da sorun varmış. bir kaç defa silip başka başka yerlerden yüklememe rağmen çalışmamıştı. başka bir uygulama ile denedim çalıştı. tekrar teşekkürler. sağlıcakla kalın. konu kapatıla bilinir..

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
herkese teşekkür ederim. inanın her zaman kullandığım ve beğendim program da sorun varmış. bir kaç defa silip başka başka yerlerden yüklememe rağmen çalışmamıştı. başka bir uygulama ile denedim çalıştı. tekrar teşekkürler. sağlıcakla kalın. konu kapatıla bilinir..
Gözünüz aydın. :)

Oyla:
Üst Alt