Mi4 LTE - Windows 10 Kurulum Anlatımı

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Mi bandı kullanamayabilirsiniz, ona çözüm üretmek bizim için zor. Üreticilerin el atması lazım.
Mobil veri ise ayrı bir muamma! Nedendir bilmiyorum, belki 2gb-3gb ram farkı, kurulan uygulamalar, ayarlamalar, yükseltme sırasındaki sistem hataları, kalıntılar,sıfırlama ya da sıfırlamama vs gibi nedenlerden aynı sürüm numarasında bende çalışırken bir başkasında çalışmıyor. İlginç bir durum. Bende çalışmamazlık etmedi. Biraz şans işi yani. Mobil veri sorunu sadece Rs yapılarında bildirilmiş, Th2 de kalsanız muhtemelen sorun olmazda Th2 yükseltmeleri durdu, direk Rs1 geçişi oluyor artık. Bekleyip göreceğiz.
Kamera konusuna gelecek olursak, kesinlikle android'deki Mi Camera gibi değil, fotoğraf çekince kısacık bekletiyor, filtreleri çok zengin değil ama bana yetiyor ve bence gayet kullanışlı.

Sonuç olarak Mi4 ♡ W10M :)
Biraz daha gelişsin de ben öyle düşüneyim yüklemeyi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
en baştaki geçiş romunu değiştirmediklerinden sorunlar oluyor. çince ve İngilizce olması büyük sorun. onu yenileseler çoğu sorun geçecek gibi geliyor düşüncem bu yanda. Başka forumda arkadaş kullanıyor devamlı konuşuyoruz adam akıllı sistem oturunca wp geçeceğim ama aylardır aynı basit sorunu çözme konusunda uğraşmıyorlar.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
en baştaki geçiş romunu değiştirmediklerinden sorunlar oluyor. çince ve İngilizce olması büyük sorun. onu yenileseler çoğu sorun geçecek gibi geliyor düşüncem bu yanda. Başka forumda arkadaş kullanıyor devamlı konuşuyoruz adam akıllı sistem oturunca wp geçeceğim ama aylardır aynı basit sorunu çözme konusunda uğraşmıyorlar.

Hocam o forumun linkini özelden yollayabilir misiniz?
Microsoft'un kendi amiralleri 950 ve 950xl de de insider sürümlerinde çeviri hataları vardı. Yeni düzeltildi.

GuardianTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Konular
21
Benim anlamadığım şey 3-4 sene öncesinin 400-500 liralik windows 8 telefonu ios gibi stabil çalışıyor yağ gibi akıyo telefon insanın windows telefon alası geliyor ama 2.5 ghz hızında çalışan 3 gb ramı olan telefona windows 10 yüklüyorsun çok fena kasıyor. Windows 10 damı sorun var yoksa bizim telefona mı tam olarak uyarlayamadılar hala anlamadım normalde hiç takılmaması ios gibi stabil çalışması gerekiyor

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.284

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
2gb ram modelli mi4 üzerine kuran var mı? Kuruluyor mu , çalışıyor mu?

Üst Alt