Yardım mi4 lte siyah ekran da kaliyor

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
merhaba arkadaslar mi4 lte cihazim power tusuna bastigim da mi yazisi olan beyaz ekran geliyor ve birden simsiyah ekrana donuyor ekran sadece gunes isiginda cok belirsiz bir sekilde gorunuyor servise gonderdim ekran lcd kirik deyip 490 tl istedi yaptirmadim ama lcd saglam sadece siyah olarak gunes isiginda gorunuyor bu konuda bilgisi olan arkaslar lutfen yardim edermisiniz

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
0 dan rom yüklemesi yapılarak sorun çözülebilir. Mi flash ile fastboot tan rom kurunuz.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam lcd kırıksa ekrana görüntü hiç vermez sorununuz yazılımsal yapılması gerekeni yazdım. Saygılarımla...

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lcd kırıksa ekrana görüntü hiç vermez sorununuz yazılımsal yapılması gerekeni yazdım. Saygılarımla...
ilginiz icin tesekkur ederim bu cihazi size yollasam kargo ile bi bakabilirmisiniz ben xiaomi cihazlara cok yabanciyim sonucta 1 ay dir kullaniyorum samsung olsa parcalayip tekrar toplarim ama bu cok farkli saygilarimla

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
bendede şöyle bir sorun oldu. global betadan kitkata geçmek için diski yanlış biçimlendirdim global android 6 güncellemesi verdi. güncelle yaptığımda yeterli hafıza yok dedi. tekrar biçimlendirdim olmadı. daha sonra recoveryden full delete yaptım cihaz logoda kalıyor bilgisaar ve miflash görmüyor. baglantı kablosuyla bilgisayara bagladığımda seste çıkmıyor. ne yapabilirlim çözümü bilen var mı? fastboot modageçiyor fkat işlem yapılmıyor...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bendede şöyle bir sorun oldu. global betadan kitkata geçmek için diski yanlış biçimlendirdim global android 6 güncellemesi verdi. güncelle yaptığımda yeterli hafıza yok dedi. tekrar biçimlendirdim olmadı. daha sonra recoveryden full delete yaptım cihaz logoda kalıyor bilgisaar ve miflash görmüyor. baglantı kablosuyla bilgisayara bagladığımda seste çıkmıyor. ne yapabilirlim çözümü bilen var mı? fastboot modageçiyor fkat işlem yapılmıyor...
Cihazı bana kargolayabilirseniz bakarım. Özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ilginiz icin tesekkur ederim bu cihazi size yollasam kargo ile bi bakabilirmisiniz ben xiaomi cihazlara cok yabanciyim sonucta 1 ay dir kullaniyorum samsung olsa parcalayip tekrar toplarim ama bu cok farkli saygilarimla
Bugün uzaktan bağlantı ile bakmak istiyorum hocam, tam sorunu bir öğreniyim.

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
mi yazısı beyaz normal geliyor sonra kararıyor ise ekran kaynı bir sorun değil gibi geldi. yoksa beyaz mi yazısını da görmek mümkün olmazdı ?

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Oyla: