Hocam bilmiyordum kusura bakmayınbakmayın. Facebook'ta geliyor dediğim gibi son romu indirip kurdum bulmaya başlamıştı. Telefonun kendi temizleyicisinden temizlik yaptım tekrar gelmez oldu. Acaba temizlik yaparken bi uzantı yada sistem dosyasını mı kaldırıyor ?
[doublepost=1518813462,1518723622][/doublepost]Hocam bilmiyordum kusura bakmayınbakmayın. Facebook'ta geliyor dediğim gibi son romu indirip kurdum bulmaya başlamıştı. Telefonun kendi temizleyicisinden temizlik yaptım tekrar gelmez oldu. Acaba temizlik yaparken bi uzantı yada sistem dosyasını mı kaldırıyor ?
[doublepost=1518813508][/doublepost]
Hocam farklı bir uygulamada deneyin aynı sorunu yaşamıyorsanız, uygulama kaynaklı diyebiliriz.
Ayrıca konu başlığının tamam ile büyük harfle yazılması forum kuralları gereği yasaktır. Düzenlendi.
Hocam bilmiyordum kusura bakmayınbakmayın. Facebook'ta geliyor dediğim gibi son romu indirip kurdum bulmaya başlamıştı. Telefonun kendi temizleyicisinden temizlik yaptım tekrar gelmez oldu. Acaba temizlik yaparken bi uzantı yada sistem dosyasını mı kaldırıyor ?