benim Vodafone Chatin_42 arkadaşımızın paylaştığı yukarıdaki talimatı uyguladım daha sonrada LTE öncelikli yaptım sorun düzeldi şimdi problem yok kullanıyorum.Benim vodafone ve çekmiyor 4g hizmeti vermiyor. Vodafone li olupta 4g alan xiaomi kullanıcısı var mı ? ya da mi4 kullanıcısı var mı ?
Bende de Mi4C Vodafone çekmiyorBenim vodafone ve çekmiyor 4g hizmeti vermiyor. Vodafone li olupta 4g alan xiaomi kullanıcısı var mı ? ya da mi4 kullanıcısı var mı ?
özel ayarlardan only lte yapınca şebeke gidiyor sonra normal ayarlardan lte öncelikli diyince şebeke geli,yor ama 4g göremiyorumbenim Vodafone Chatin_42 arkadaşımızın paylaştığı yukarıdaki talimatı uyguladım daha sonrada LTE öncelikli yaptım sorun düzeldi şimdi problem yok kullanıyorum.
özel ayarlardan only lte yapınca şebeke gidiyor sonra normal ayarlardan lte öncelikli diyince şebeke geli,yor ama 4g göremiyorum
Benim Telefon Mi4- LTE model sizin mi4w olabilir mi?özel ayarlardan only lte yapınca şebeke gidiyor sonra normal ayarlardan lte öncelikli diyince şebeke geli,yor ama 4g göremiyorum