mi4 kamera hakkında

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Arkadaşlar selam, ben daha önce mi3 kullanıyordum ve arka kamerasından oldukça memnundum. Bana göre tek eksiği ir sensör olmamasıydı. Bu sebeple onu satıp mi4 aldım. ve şuan v6 ing. kullanmaktayım. konuma gelecek olursak benim v6 da karşılaştığım en büyük sorun arka kameradaki ayarların mi3 v5 deki ayarları gibi olmaması. Bu ayarlar nedir derseniz en önemlisi manuel exposure ayarı yok. iso ve exposure time ayarlamasıyla gece flashsız bile çok iyi fotoğraf çekmekteydim. hatta tektrar mi3 mü alsam düşünüyorum. Bunun bir çözümü varmı acaba?

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Cvp: mi4 kamera hakkında

emrebegen pid=11217 dateline=1413535394' Alıntı:
Arkadaşlar selam, ben daha önce mi3 kullanıyordum ve arka kamerasından oldukça memnundum. Bana göre tek eksiği ir sensör olmamasıydı. Bu sebeple onu satıp mi4 aldım. ve şuan v6 ing. kullanmaktayım. konuma gelecek olursak benim v6 da karşılaştığım en büyük sorun arka kameradaki ayarların mi3 v5 deki ayarları gibi olmaması. Bu ayarlar nedir derseniz en önemlisi manuel exposure ayarı yok. iso ve exposure time ayarlamasıyla gece flashsız bile çok iyi fotoğraf çekmekteydim. hatta tektrar mi3 mü alsam düşünüyorum. Bunun bir çözümü varmı acaba?
Mi3 le değiştirme düşünürsen konuşup anlaşabiliriz :)

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Cvp: mi4 kamera hakkında

emrebegen pid=11217 dateline=1413535394' Alıntı:

Güncellemeler ile bu özellikler muhtemelen geri gelecektir ama ne zaman geleceğini bilemeyiz.

Şimdilik v5 sürümüne geri dönebilirsiniz.

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

@emrebegen, resmi forumdaki konuda exposure işleminin yapılışı yazılmış, yani zaten varmış bu özellik.

Did You Know that you can instantly adjust the Exposure Value of your clicks in the Camera app,simply by (1) FIRST, TAP TO FOCUS and while the green circle indicates that the focus is now locked (2)Drag the Circle (3)COUNTER-CLOCKWISE / TO LEFT or (4)CLOCKWISE / TO THE RIGHT to increase or decrease the Exposure Value in a jiffy?

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tr destekli bu yükledim bunda ayar var. Ama 2sn pozlama yerine 1 sn pozlama vermiş keşke 2 sn. Olsaydı mi3 teki gibi . gene hiç yoktan iyi tabi :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt