mi4 ile çekilen video pc de açılmıyor

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
merhaba arkadaşlar mi4 ile çektiğim videoyu usb kablosu ile pc aktardım vlc player + Windows media player +mpc-hc player ile oynatamadım klite mega codec son sürümünü ve vlc playerin son codec indirdim kurdum ama yine videolar açılmıyor telefonda seyredebiliyorum ama pc de codecleri güncellememe rağmen açılmıyor

ayrıca ilk önce mi suit ile pcye aktarmak istedim ama uzun bir aramadan sonra media bulunamadı hatası verdi bende windowsun resim ve videoları al seçeneği ile pc ye aktardım teşekkürler

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
catlax66' Alıntı:
Mtp olarak bağlayıp dosyaları kopyaladıktan sonra açması gerek klite yüklü ise açmaması için hiç bir sebep yok.
mtp olarak bağlamak kısmını anlamadım açıklarmısınız

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
catlax66' Alıntı:

@tasamek
teşekkürler DCIM Camera altında fotoğraflar ve videolar var videoları kopyalayıp pc ye yapıştırdım şimdi pcde videolar açılıyor

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
catlax66' Alıntı:
@tasamek aynen hocam izlemeniz gereken yol oydu zaten.

Nokia telefonu usb ile pc bağladığımda windos un fotoğrafları ve videoları al seçeneği ile telefondaki video ve fotolar bilgisayara aktarılırdı mi4 de aynısını yaptım pc ye aktardı ama fotoğraflar görünüyor videolarda görünüyor ama açılmıyordu demekki yöntem bilgisayar altında mi4 seçmek gerekiyormuş mi pc süit ile niye pc ye aktarılamıyor onu anlamış değilim

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
tasamek' Alıntı:
catlax66' Alıntı:

Nokia telefonu usb ile pc bağladığımda windos un fotoğrafları ve videoları al seçeneği ile telefondaki video ve fotolar bilgisayara aktarılırdı mi4 de aynısını yaptım pc ye aktardı ama fotoğraflar görünüyor videolarda görünüyor ama açılmıyordu demekki yöntem bilgisayar altında mi4 seçmek gerekiyormuş mi pc süit ile niye pc ye aktarılamıyor onu anlamış değilim

Aktarması lazım hocam bilgisayarınızla alakalı bi durum olması lazım denedim hala sıkıntı yok bende.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
catlax66' Alıntı:
tasamek' Alıntı:
catlax66' Alıntı:

Aktarması lazım hocam bilgisayarınızla alakalı bi durum olması lazım denedim hala sıkıntı yok bende.

işyerindeki pc win7 32 bit de olmadı evdeki pc win7 64bit de denedim yine olmadı bugün evde pc süiti 3 defa kurdum kaldırdım pc süiti kuruyorum usb kablosu ile telefonu bağlıyorum pc de telefonun görüntüsü oluşuyor ortasında bir daire dönüyor telefonun görüntüsü kayboluyor pc süitte my device basıyorum açılan sayfada sağda tüm seçenekleri denedim ortada bir daire dönüp duruyor 5 dakika bekliyorum hiç bir şey görünmüyor

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
tasamek' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
tasamek' Alıntı:

işyerindeki pc win7 32 bit de olmadı evdeki pc win7 64bit de denedim yine olmadı bugün evde pc süiti 3 defa kurdum kaldırdım pc süiti kuruyorum usb kablosu ile telefonu bağlıyorum pc de telefonun görüntüsü oluşuyor ortasında bir daire dönüyor telefonun görüntüsü kayboluyor pc süitte my device basıyorum açılan sayfada sağda tüm seçenekleri denedim ortada bir daire dönüp duruyor 5 dakika bekliyorum hiç bir şey görünmüyor

SORUN ÇÖZÜLDÜ : Mİ4 ile pc süite bağlanmama sorunu romdan imiş bugün geliştirici sürümden global stabil sürüme geçtim pc süite bağlandı

Oyla:
Üst Alt