Soru Mi4 İçin Mümkün Mü?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Selam olsun..
1-) Xiaomi Mi4 Root Nasıl Atılır, Forumda Bulamadım.. Garanti Dışı Kalır Cihaz Diye Biliyorum. Roottan Telefonu Çıkarabiliriz Diye Düşünüyorum İstediğimiz Zaman.
Mesela Telefonu Rootlayıp Oynadığım Oyunların İlerlemesini Android /Data Klasöründe Bulabilir ve Kopyalayabirim En Basitinden.. Root Çok Güzel İmkanlar Sunuyor.

2-) Global Stabil ve Global Beta Romları Dışında Önerebileceğiniz Var Mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam Android/data klasörüne ve oyun verilerinize root olmadan da ulaşabilirsiniz. Ancak bu dosyaları olduğu gibi yedeklemeniz tekrar aynı şekilde yükleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Genellikte oyun güncellemeleri ile birlikte data içerisindeki veriler de değişir.

Asıl sorunuza gelirsek, root için birden fazla yöntem mevcut ama en sağlıklısı custom recovery yükleyip .zip halinde sunulan root dosyasını yüklemektir. Kullanmış olduğunuz MIUI ve Android versiyonuna uygun doğru recovery ve root soyası için en.miui.com'da arama yapabilirsiniz.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara Üstadım sen bana root dosyasını versen olmaz mı ? Android 6.0.1 Miui 8.1.3.0 kullanıyorum.
Bende ingilizce pek yok :)

Birde nereye baktıysam yok.. Farklı farklı programlar filan. King root filan çıkıyor karşıma.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara Üstadım sen bana root dosyasını versen olmaz mı ? Android 6.0.1 Miui 8.1.3.0 kullanıyorum.
Bende ingilizce pek yok :)

Birde nereye baktıysam yok.. Farklı farklı programlar filan. King root filan çıkıyor karşıma.

Hocam hem cihazımı şu anda rootsuz kullanıyorum (beta testlerden dolayı) hem de sizinle aynı sürüme sahip değilim. Bu nedenle test edemedim ama aşağıdaki bağlantıdaki dosyaları kullanabileceğiniz belirtilmiş.

Oyla:
Üst Alt