Mİ4 İÇİN GLOBAL STABİL ROM HAKKINDA BİRKAÇ SORU

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
arkadaşlar mi4 için global stabil rom yüklemek istiyorum bu konu hakkında birkaç sorum olacak

1-global stabil rom içinde Türkçe dil varmı
2-google play store romun içinde mi yada ayrıca kurulması mı gerekir
3-global stabil rom kurduğumda Google play store den herhangi bir uygulamayı telefona kurabilirmiyim
4-kurulması gereken global stabil rom bumudur MIUI Official TeamVersion: V6.5.3.0.KXDMICD (MIUI6) Size: 569M (http://en.miui.com/download-240.html#368)
5- bu romu kurmak için neler gerekli ve nasıl kurulur detaylı bir anlatım varmı

ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler

OTTOMAN_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Konular
0
İndirip kendim yüklerin başarılı bir şekilde tamamlandi. Ama İngilizce oldu turkce ye çevirebilir miyim ?

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
catlax66' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]@tasamek wipe all data yapın.

hocam telefonu pc bağladım ama sdcard altında bulunan downloaded_rom klasörü yok
telefonu bağladığımda dosyaları görüntülemek için aygıt seç açılıyor tıkladığımda dahili depolama birimi geliyor onun altında DCIM ve pıctures diye iki klasör var onların içindede downloaded klasörü yok pıctures boş DCIM altında ise thumbnails klasörü (ön kamera fotoğrafları var) screenshots klasörü  (boş) camera klasörü (arka kamera fotoğrafları ve videolar var) acaba telefondan bir ayar yapmak gerekirmi

pc windows7 prefesional 64 bit

SORUN ÇÖZÜLDÜ : telefonu pc bağladığımda telefondan dosyaları seçmek gerekiyormuş

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
@catlax66 rom kuruldu şimdi yeniden başlat bastım telefon açılmadı güç açma tuşuna bastım bir kere titredi ama telefon açılmadı ne yapmam gerekir yanlış bir şey yapmak istemiyorum teşekkürler

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
catlax66' Alıntı:
@tasamek Yanlış birşey yapacak bi durum yok an itibariyle, recovery moda geçip wipe yapın, şayet olmazsa fastboot romları indirmeniz gerekecek.

korka korka yaptım sonunda telefon çalıştı biran telefon gitti zannettim emeğinize sağlık teşekkürler

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Bu konu içinde ben de bir soru sormak istiyorum. Androide yeni geçtim ayılır ve öğrenmeye çalışıyorum. Bende de üstünde yüklü gelen Geliştirici ROM var. Global Stabil Rom mu geliştirici ROM mu? Hangisini kullanmalıyız?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Bu konu içinde ben de bir soru sormak istiyorum. Androide yeni geçtim ayılır ve öğrenmeye çalışıyorum. Bende de üstünde yüklü gelen Geliştirici ROM var. Global Stabil Rom mu geliştirici ROM mu? Hangisini kullanmalıyız?
Eğer telefonun sürekli kurcalayan daha fazla şey görmek isteyen biri iseniz geliştirici rom yükleyin. Her hafta güncellemeler ve yenilikler oluyır.

Oyla:
Üst Alt