Anket Mi4 Halen Alınır mı ?

Sizce yaklaşık 2 yıl önce piyasaya çıkan Xiaomi Mi4 halen alınmaya değer bir cihaz mıdır ?

• Kullanılan toplam oy
    42

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Cevaplar için teşekkür ederim.Hepsiburada.com da şuan için ayın 18 in de tedarik edileceği söyleniyor şimdiden sipariş versek kasım ayının kaçında elime ulaşır tahmini olarak.hepsiburada.com dan cihaz alan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Cihaz satıcının eline ulaştıktan sonra en geç 2-3 gün sonra size ulaşır satıcı sallamazsa tabi bana 2 gün gibi süre zarfında elime ulaşmıştı.

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Hocam hepsiburada da ayni gun elime ulasti benim tel ama n11 den kilif aldim istanbula 4 gunde anca geldi

msatic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Coder
Cihazım
Mi4
Konular
1
Eğer çok fazla oyun düşkünü biri değilseniz birkaç oyun yeter diyorsanız 16GB modeli yeterli. Sosyal medyaya vs fazlasıyla yeter. Ram olayına gelirsek hız olarak gözle görülür fark yok kesinlikle(2 ve 3GB modeller arasında).

Lhotse81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamer
Cihazım
Mİ 4
Konular
1
Merhabalar,
Hepsiburada sitesinden şans eseri görüp yorumları okuyarak 1 hafta içinde değerlendirip aldığım bir cihaz.
Hepsiburada Android 6 ile yüklenip geliyor cihazlar.
Bu arada forum sitesinde bu cihaza ait temel bilgileri adım adım öğrenebileceğimiz basit anlatımlı bir yer varsa söyler misiniz.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhabalar,
Hepsiburada sitesinden şans eseri görüp yorumları okuyarak 1 hafta içinde değerlendirip aldığım bir cihaz.
Hepsiburada Android 6 ile yüklenip geliyor cihazlar.
Bu arada forum sitesinde bu cihaza ait temel bilgileri adım adım öğrenebileceğimiz basit anlatımlı bir yer varsa söyler misiniz.
Forumda Mi4 bölümüne ve S. S. S kısmına bakabilirsiniz.

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
3 gb ramli mi4 telefonunu aldım ama su an cok uzgunum gerçekten ya da bana mı denk geldı kamera konusunda karıncalanma var acaba ayarını mı yapamadım bırde durum cubugunu asagı ındırırken bozuk yesıl kırmızı noktalar cıkıyor bu ıkı sorunu var tarayıcıya gırıyor kendılıgınden ana menu tusuna basıyorum bır daha tarayıcıya gırıyor sımdı fabrıka ayarlarına dondurdum telefonu cok begenıyordum almadan once baya herkes ovdu ama telefonda kronık bır sorun mu cıktı anlamadım kamerasına baktım gayet ıyıydı ben kamerayla cekıyorum karıncalı bulanık cıktı ne yapmalıyım ayarı mı var yoksa telefonda mı sıkıntı

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
3 gb ramli mi4 telefonunu aldım ama su an cok uzgunum gerçekten ya da bana mı denk geldı kamera konusunda karıncalanma var acaba ayarını mı yapamadım bırde durum cubugunu asagı ındırırken yesıl kırmızı noktalar cıkıyor bu ıkı sorunu var tarayıcıya gırıyor kendılıgınden ana menu tusuna basıyorum bır daha tarayıcıya gırıyor sımdı fabrıka ayarlarına dondurdum telefonu cok begenıyordum almadan once baya herkes ovdu ama telefonda kronık bır sorun mu cıktı anlamadım kamerasına baktım gayet ıyıydı ben kamerayla cekıyorum karıncalı bulanık cıktı ne yapmalıyım ayarı mı var yoksa telefonda mı sıkıntı

kullandığınız sürüm nedir ayarlardan telefon hakkında bölümüne girip bir foto atın bakalım.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Alınabilir, qualcom 801AC işlemci ve birçok oyunu oynatabilecek adreno 330 gpu var ram 2gb'da 3gb'da yeterli bence. Tek sorun 16gb hafızası yeterli değil. Ama 64'lük modelini bulursan al tabi ama bazı 64'lük modellerde 4.5G yok, olan modelde sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum. Ayrıca Windows 10 yükleme artısı var ama 4.5g olan 16/64gb modellere oluyormuş :D iyi düşün ona göre karar ver derim.

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-12-01-13-22-20_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-12-01-13-22-20_com.android.settings.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 18

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Android 6.0.1 Miui 8 son sürüm diye biliyorum. Umarım güncelleme ile çözülür. Bu arada Lopus sana birşey sormak istiyorum .

Üst Alt