Mi4 hakkında

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
Yeni mi 4 aldım.iki sorum var.
1ncisi:uzaktan kumanda için ayar nasıl yapılıyor ve kullanılıyor.?ayarlar da bununla ilgili bir sey göremedim.

2ncisi mini ota USB bellek aldım.Takiyorum dosya yönetiminde veya başka bir yerde bellek görünmediği için içine giremiyorum.Dolayısıyla çektiğim resim ,vidyo veya dosyaları yedekleyemiyorum.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler

muratmantc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Mİ5 PRO
Konular
6
Slm mi remotede kullanmak istedigin cihazi + isareti ile sectikten sonra markalara gireceksin ondan sonra ornek olarak lg tv acip alttaki yuvarlak Çince bolume tiklayacaksin televizyonda hareket varsa sag alttakine tiklayip 2 denemeyi yaptiriyor yoksa sol alttakine tiklayip lg tv nin baska modeli icin farkli bir versiyonu denetiyor biraz kurcalarsan cozersin ayrica orada olmayan markalarida bazi modeller destekliyor

Oyla:

muratmantc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Mİ5 PRO
Konular
6
Usb bellek muhabbeti ise bellegi takip dosya yoneticisini acip telefon dosyalarina girip sol üstte dahili bellek yazan yere tıklayın usb bellegi secerek icerigini görebilirsiniz

Oyla:

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam işte orda
Slm mi remotede kullanmak istedigin cihazi + isareti ile sectikten sonra markalara gireceksin ondan sonra ornek olarak lg tv acip alttaki yuvarlak Çince bolume tiklayacaksin televizyonda hareket varsa sag alttakine tiklayip 2 denemeyi yaptiriyor yoksa sol alttakine tiklayip lg tv nin baska modeli icin farkli bir versiyonu denetiyor biraz kurcalarsan cozersin ayrica orada olmayan markalarida bazi modeller destekliyor
İşte mi remoteye nerden ulaşacak onu bulamadim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2015-09-03-10-26-54.png
    Screenshot_2015-09-03-10-26-54.png
    186,3 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Mi store dan mi remote yi indirmelisiniz.

Oyla:
Üst Alt