- Adım
- ahmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi4
- Konular
- 10
dün bir mi4 aldım. ancak google play store telefonda yok. google play store nasıl yüklenebilir ?
O ayrı tabi. İlk önce google play sorununu çözsün. İndirme sorununda onu yaparIbrahim Şeker' Alıntı:haqanguven' Alıntı:Ibrahim Şeker' Alıntı:menudeki download a gir indirmeyi sınırsız yap. Google playden indirme yapamazsın
Arkadaşım google play uygulaması cihazda yok. Sen farklı bir şey anlatıyorsun...
hocam biliyordumda google play yükledikten sonra 1 mb üstünde dosya indiremiyosun. yani demek istediğim şu download bölümünden sadece sınırsız yapmasını söylüyorum![]()
haqanguven' Alıntı:O ayrı tabi. İlk önce google play sorununu çözsün. İndirme sorununda onu yaparIbrahim Şeker' Alıntı:haqanguven' Alıntı:Arkadaşım google play uygulaması cihazda yok. Sen farklı bir şey anlatıyorsun...
hocam biliyordumda google play yükledikten sonra 1 mb üstünde dosya indiremiyosun. yani demek istediğim şu download bölümünden sadece sınırsız yapmasını söylüyorum![]()
![]()
Olmuyor, işe yaramadı gibi cümleler, karşınızdaki kişilere hiçbirşey ifade etmiyorlar. Yardım almak istiyorsanız sorunlarınızı, yaptığınız işlemleri ve sonuçlarını biraz daha açık olarak ifade etmeniz gerekir.seyyahtayfa' Alıntı:@casibao dediğin linkten google installer yükledim ama hiçbirşeyi indirmiyor. bir işime yaramadı. yinede teşekkür ederim ilgin için