Mi4 format yardim

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
Merhaba mi4 e lanet olası oyundan virus bulaştı.. Nasıl format atarim format attıktan sonra resimler mi bulutta kalır mi yoksa PC ye atayim mi ?

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
oncelikle nasil virus girdi? hangi oyunda oldu? en iyisi pc at kafan rahat olsun.

Oyla:

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Grabroton mu öyle bi oyun mesel yazı yazcam sürekli kendisi yaziyor saçma saçma şeyler daha sonra acmadigim programları açıyor yada kapatıyor

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Berker Baydur' Alıntı:
Grabroton mu öyle bi oyun mesel yazı yazcam sürekli kendisi yaziyor saçma saçma şeyler daha sonra acmadigim programları açıyor yada kapatıyor

Hocam bi bulut hesabın aktif ise %99 fotoğrafların hepsini yedeklidir. Gönül rahatlığıyla format atabilirsin. Yada andersin hocamın söylediği gibi fotoları PC ye at kafanda soru işareti kalmasın. Bu arada format atmak yerine fastboot modunda son yazılımı atıp üstüne çoklu dil romunu kurmanı tavsiye ederim.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
güvenlikten virüs taraması yaptınız mı telefonun dokunmatiği sapıtmıştır bence virüsten ziyade zaten zararlı yazılımları bildiriyor, telefonu kapatın açın düzelmesi lazım bug diye biliyorum ben.

Oyla:

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın sayfa acikken bildirim geliyor diye biliyordum mesaj yazamadim telefonu actim kapattim yenide oluyor ama eskisi kadar değil bu telefonu türkçe yaptığım yerden mi resetliyim ?

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Hocam ister ayarlardan diğer ayarlara girip en altta yer alan yedekle ve sıfırla seçeneğinden isterseniz de telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıp recovery modundan ingilizce dil seçeneğini seçip wipe data/factory reset seçeneğinden yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt