- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 10
Şubat ayında Semersten aldığım Mi4 telefonumun ekranı kırıldı. ilk başlarda ben jelatinin kırıldığını, ekranda birşey olmadığını sanıyordum ama yanılmışım. Ekranın ortasından aşağıya doğru kırık var, kırık yerlerin dokunmatiği çalışmıyor, kırık olmayan yerlerin ise dokunmatiği çalışıyor.
Desenli ekran kilidi kullanıyordum, kilit deseni ekranın kırık olan yerinde olduğu telefonun kilidini açamıyorum. Telefonda birçok resim ve telefon numaraları felan mevcuttur. Aslında istersem telefona recovery den veya fastboot tan format atıp kilidi açarım, ancak resimleri ve telefon numaralarını kaybetmek istemiyorum. Telefonu USB ile pc ye bağladığımda da telefonun içeriğini görüntüleyemiyorum. Ses açma ve geri tuşuna bastığımda da, geri tuşu da kırık tarafta olduğu için ekran kilidi yine açılmıyor. Adb ile de olmuyor, telefon görünmüyor.. Ekran kilidini verileri silmeden açmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
- Bu ekranı en uygun fiyatı gözönünde bulunduracak bir şekilde nasıl değiştirebilirim?
- Semers ve Delta da ekran değişim fiyatları nedir?
- Ekran değiştirme fiyatları nelerdir?
- Aliexpress ten ekran alsam ne kadar zamanda gelir?
- Aliexpress gibi satılan ekranın orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
- Önereceğiniz bir satıcı var mıdır?
- Aliexpressten ekran alsam bu ekranı kendim değiştirebilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Desenli ekran kilidi kullanıyordum, kilit deseni ekranın kırık olan yerinde olduğu telefonun kilidini açamıyorum. Telefonda birçok resim ve telefon numaraları felan mevcuttur. Aslında istersem telefona recovery den veya fastboot tan format atıp kilidi açarım, ancak resimleri ve telefon numaralarını kaybetmek istemiyorum. Telefonu USB ile pc ye bağladığımda da telefonun içeriğini görüntüleyemiyorum. Ses açma ve geri tuşuna bastığımda da, geri tuşu da kırık tarafta olduğu için ekran kilidi yine açılmıyor. Adb ile de olmuyor, telefon görünmüyor.. Ekran kilidini verileri silmeden açmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
- Bu ekranı en uygun fiyatı gözönünde bulunduracak bir şekilde nasıl değiştirebilirim?
- Semers ve Delta da ekran değişim fiyatları nedir?
- Ekran değiştirme fiyatları nelerdir?
- Aliexpress ten ekran alsam ne kadar zamanda gelir?
- Aliexpress gibi satılan ekranın orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
- Önereceğiniz bir satıcı var mıdır?
- Aliexpressten ekran alsam bu ekranı kendim değiştirebilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Son düzenleme: