Yardım Mİ4 Ekran Değişimi yapan varmı?

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Mi4 siyah telefonumun düşme sonucu ekranı kırıldı. Orijinal ekran bulsam ücreti ile takacak olan güvenilir bir telefoncu veya deneyimli bir kişi tanıyan varmı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Daha önce çok taktım hocam ama riskli iş olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama yine da birini bulamazsanız yardımcı olrum.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Daha önce çok taktım hocam ama riskli iş olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama yine da birini bulamazsanız yardımcı olrum.
Ufak bir soru; Mi4 beyaz telefonun ekranı siyah ekran ile değiştirilebiliyormu, yani iki ekranda birbirine uyumlumu?

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HiddeNKinG hocam Allah razı olsun . Şu ana kadar sizin dışınızda değiştirebilen birine rastlamadım. Eğer sizde uygun görürseniz uygun bir tarihte cihazı ve ekranı size gönderebilirmiyim. Doğacak olan her türlü risk kabulüm. Alışveriş sayfamız üzerinde ekranı bulamadığım için aşağıdaki linkte yer alan adresten temin etmeyi planlıyorum. Siz tarih verebilirseniz hemen ekranı sipariş edeceğim.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
HiddeNKinG hocam Allah razı olsun . Şu ana kadar sizin dışınızda değiştirebilen birine rastlamadım. Eğer sizde uygun görürseniz uygun bir tarihte cihazı ve ekranı size gönderebilirmiyim. Doğacak olan her türlü risk kabulüm. Alışveriş sayfamız üzerinde ekranı bulamadığım için aşağıdaki linkte yer alan adresten temin etmeyi planlıyorum. Siz tarih verebilirseniz hemen ekranı sipariş edeceğim.

Hocam benim için sıkıntı yok sorumluluğu üstlendiğiniz sürece ekranı ve telefonu göndermeniz yeterli, onun dışında ekranı yapıştırmak için gerekli bandı ürünü alırken istemeyi unutmayın.

Oyla:

sanchez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Degerli arkadaslar mi 4 LTE telefonumun ekrani catladi. Cizgi halinde ekrani boldugu icin dokunmatik calismiyor. Ankara'da bu isi yapan ilgilenen kisi ya da kurumlar var mi? Yardim ve onerilerinizi bekliyorum.

Oyla:

sanchez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Değerli forum yöneticileri ve kullanıcıları Ankara'da bildiğiniz bir servis var mıdır? Bilmeyen en azından bilmediğini yazsın ona da razıyım.

Oyla:

9568011

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mamosta
Cihazım
mi note
Konular
8
mi note kullanıyorum ekran değişimini arkadaş ile beraber yaptık. youtube videoları takip ederseniz birazda eliniz yatkınsa başarırsınız.

Oyla:
Üst Alt