Konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Saygılar
hyuga16 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım isa Cihazım Mİ4 LTE Yaş 36 Konum bursa Katılım 1 Nisan 2016 Konular 12 Mesajlar 93 Tepkime puanı 12 Puanları 8 6 Nisan 2016 #1 Konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Saygılar
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.151 Tepkime puanı 630 Puanları 128 6 Nisan 2016 #2 Lütfen forumu biraz araştırın. Konusu var ve güncelleme aldı
hyuga16 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım isa Cihazım Mİ4 LTE Yaş 36 Konum bursa Katılım 1 Nisan 2016 Konular 12 Mesajlar 93 Tepkime puanı 12 Puanları 8 6 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Benim telefonun, Telefon Hakkında bölümünde 7.1.2.0 yazıyor ama hala 4.4.4 de onun için sordum. çok anlamıyorum kusura bakmayın
Benim telefonun, Telefon Hakkında bölümünde 7.1.2.0 yazıyor ama hala 4.4.4 de onun için sordum. çok anlamıyorum kusura bakmayın
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.151 Tepkime puanı 630 Puanları 128 6 Nisan 2016 #4 Stabil sürüme gelmedi henüz, geliştirici sürümüne geldi. Stabil için biraz bekleyeceksiniz. Forumu takip edin, haberiniz olur çıkınca.
Stabil sürüme gelmedi henüz, geliştirici sürümüne geldi. Stabil için biraz bekleyeceksiniz. Forumu takip edin, haberiniz olur çıkınca.
oguzgudelek Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım OğuzGüdelek Cihazım Mi4 LTE-CU Yaş 46 Konum bilecik Katılım 28 Haziran 2015 Konular 7 Mesajlar 206 Tepkime puanı 43 Puanları 28 6 Nisan 2016 #5 Yapabilirseniz bu konudaki http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi3-mi4-ve-mi-note-icin-global-android-m-yayinlandi.4725/ işlemlerle android 6 yükleyebilirsiniz developer sürüm olur ama şuan ben gayet memnumum daha akıcı bir sistem olmuş .
Yapabilirseniz bu konudaki http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi3-mi4-ve-mi-note-icin-global-android-m-yayinlandi.4725/ işlemlerle android 6 yükleyebilirsiniz developer sürüm olur ama şuan ben gayet memnumum daha akıcı bir sistem olmuş .
H hypnox Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Appo Cihazım Mi4w Yaş 36 Konum Denizli Katılım 8 Ocak 2016 Konular 2 Mesajlar 21 Tepkime puanı 3 Puanları 3 6 Nisan 2016 #6 Gençler Miflash ile flaşlarken içindeki uygulamaları korumamız mümkün olurmu. Yoksa komple silinirmi ?
Gençler Miflash ile flaşlarken içindeki uygulamaları korumamız mümkün olurmu. Yoksa komple silinirmi ?
ibrax46 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İbrahim Cihazım RN3P Meslek Sağlık Konum Yurtdışı Katılım 6 Mayıs 2014 Konular 12 Mesajlar 119 Tepkime puanı 34 Puanları 28 6 Nisan 2016 #7 hypnox' Alıntı: Gençler Miflash ile flaşlarken içindeki uygulamaları korumamız mümkün olurmu. Yoksa komple silinirmi ? Genişletmek için tıkla ... Hafıza komple gider, yedeklerini al öyle flaşla.
hypnox' Alıntı: Gençler Miflash ile flaşlarken içindeki uygulamaları korumamız mümkün olurmu. Yoksa komple silinirmi ? Genişletmek için tıkla ... Hafıza komple gider, yedeklerini al öyle flaşla.
oguzgudelek Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım OğuzGüdelek Cihazım Mi4 LTE-CU Yaş 46 Konum bilecik Katılım 28 Haziran 2015 Konular 7 Mesajlar 206 Tepkime puanı 43 Puanları 28 6 Nisan 2016 #8 Hiçbirsey silinmesin sadece sistem kur seçeneği var (flash all except storage and data)ama önemli şeyler varsa yedeği alınmalı
Hiçbirsey silinmesin sadece sistem kur seçeneği var (flash all except storage and data)ama önemli şeyler varsa yedeği alınmalı