Mi4 cihazımı güncelleyemiyorum

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam videoyu iyi dinleyi dosya okuyor ana ekrana taşımalısınız dosyayı işlemleri iyi dinleyin kendi cihazımda yaptım kestrip atmayın

wanhedaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
1
hocam videoyu iyi dinleyi dosya okuyor ana ekrana taşımalısınız dosyayı işlemleri iyi dinleyin kendi cihazımda yaptım kestrip atmayın

Videodaki her şeyi aynen uyguladım. Sanırım indirdiğim dosya ile alakalı videodaki dosyada images adlı klasörü seçiyo. Ben indirdim images adlı klasör yok. O yüzden de program yükleyemedi.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam şöyle indirdiğiniz klasör tgz uzantılı değil mi images klasörü olmaz diye bişey olamaz videoyu youtubeda izlerseniz altında linklerde mevcut isterseniz oradan da temin edebilirsiniz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Android 6 sürümü ile partisyonlar birleştirilmişti... 5.12.10 güncellemesi sonrasında uzun süre güncelleme gelmedi. Daha sonra bu romu kullananlara 20-30mb boyutunda küçük bir geçiş güncellemesi verildi, bu güncelleme de yüklendikten sonra mevcut son sürüm görünüyordu. Yani 5.12.10 romunu bulup güncelleyici üzerinden yüklerseniz tüm güncellemeler otomatik olarak telefonunuza gelecektir.

Yukarıdaki dosyayı indrip telefona kopyalayın. Güncelleyici uygulamasına girin ve sağ üst köşedeki üç noktadan güncelleme paketini seç'e tıklayın. Kopyalamış olduğunuz bu rom dosyasını gösterin ve yüklenmesini bekleyin. Yüklendikten sonra telefon açılınca yeni güncelleme bulacak onu da yükleyin. Sonra bir daha güncelleme gelecek ve telefonunuz son sürüme güncellenecektir :)

wanhedaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam o konudaki herkes bu yöntem ile Android 6 ya geçiş yaptı. Siz ne gibi hata aldınız?
Sorun hata yapmamış olmam. Telefonu engelleyen yazılım falan koymuş olabilirler mi satış yapan firma?

wanhedaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Android 6 sürümü ile partisyonlar birleştirilmişti... 5.12.10 güncellemesi sonrasında uzun süre güncelleme gelmedi. Daha sonra bu romu kullananlara 20-30mb boyutunda küçük bir geçiş güncellemesi verildi, bu güncelleme de yüklendikten sonra mevcut son sürüm görünüyordu. Yani 5.12.10 romunu bulup güncelleyici üzerinden yüklerseniz tüm güncellemeler otomatik olarak telefonunuza gelecektir.

Yukarıdaki dosyayı indrip telefona kopyalayın. Güncelleyici uygulamasına girin ve sağ üst köşedeki üç noktadan güncelleme paketini seç'e tıklayın. Kopyalamış olduğunuz bu rom dosyasını gösterin ve yüklenmesini bekleyin. Yüklendikten sonra telefon açılınca yeni güncelleme bulacak onu da yükleyin. Sonra bir daha güncelleme gelecek ve telefonunuz son sürüme güncellenecektir :)
Bunu da deneyeceğim :)

wanhedaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
1

Çok çok sağ olun işe yaradı. Cihazım şu an güncel.

wanhedaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
1