Yardım MI4 Batarya Sorunu

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Merhaba,

Eşim ve ben MI4 kullanıyoruz. Benim şarjım daha hızlı dolup daha geç biterken eşimin şarjı daha geç dolup daha çabuk bitiyor. Ki eşime telefonu benden yaklaşık 6 ay sonra falan aldık. Bataryanın ölmüş olabileceği aklıma geldi. Bunu nereden, nasıl öğrenebiliriz? Bir de eğer batarya ölmüşse nereden bataryasını edinebilirim? Herhangi bir telefoncu takabilir mi bu telefonun bataryasını?

Dipnot : İkimiz de MIUI 7.5.1 stable sürümü kullanıyoruz ve eşimin telefonunu daha haftasonu recovery ekranına girip wipe all data yaparak fabrika ayarlarına döndürdüm. Buna rağmen düzelen bir durum olmadı.

Yardımlarınızı rica ederim.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Merhaba,

Eşim ve ben MI4 kullanıyoruz. Benim şarjım daha hızlı dolup daha geç biterken eşimin şarjı daha geç dolup daha çabuk bitiyor. Ki eşime telefonu benden yaklaşık 6 ay sonra falan aldık. Bataryanın ölmüş olabileceği aklıma geldi. Bunu nereden, nasıl öğrenebiliriz? Bir de eğer batarya ölmüşse nereden bataryasını edinebilirim? Herhangi bir telefoncu takabilir mi bu telefonun bataryasını?

Dipnot : İkimiz de MIUI 7.5.1 stable sürümü kullanıyoruz ve eşimin telefonunu daha haftasonu recovery ekranına girip wipe all data yaparak fabrika ayarlarına döndürdüm. Buna rağmen düzelen bir durum olmadı.

Yardımlarınızı rica ederim.
Hocam iyi geceler bendede bir ara boyle bir sorun oldu gec sarj olma gibi. Once guvenlikten arka planda otomatik baslayan uygulamalari kisitlayin. Sonra power tusuna uzun sure basarak resetleyin acin, sonra kapatip bir sure sarj etmeyi deneyin 30 dk 1 saat kadar. Sonra teli acin sorun duzelicektir. Ben teli sarjdayken oyun oynuyorum bi zamanlar sonra reset attigimda sarj 30 dan 50 ye felan firliyordu. Boyle bi sorun vardi ve hizli bitiyordu sarji. Komple sarj bitirip kapali sarj edip sorunu giderdim. Sizede tavsiye edebilirim ;)

Oyla:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27