Mi4 almak istiyorum

engintunbel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
Cvp: Mi4 almak istiyorum

chatin_62 pid=11790 dateline=1414327783' Alıntı:
engintunbel pid=11775 dateline=1414313559' Alıntı:
Teşekkürler hocam. Demek istediğinizi anladım. Arada video fotograf çekerim. Öyle çok şarkı atar dinlerim diye düşünmüyorum da. Şimdiye kadar xperia neo telefonumda 8 gb hafıza kartı vardı fakat en fazla 5 gb ını kullanmışımdır. O yüzden 16 gb bana yetecektir diye düşünüyorum. micro usb li bellekler kafama yattı aslında çok fotograf çekecek olursam alırım bir tane. İçine kopyalarım.  Saygılar ...

Asıl sorun polonya'ya cihazı ibuygou üzerinden aldığımda vergi ödeyecek miyim bilmiyorum. ibuygou ya söylesek cihaz üzerine gift falan yazsa DHL ile alsam sorun olur mu. Merak içindeyim.

DHL gibi firmalar Türkiye'de çok sorun çıkartabiliyorlar. Donanımhaber'de böyle firmaların, gelen ürünleri özellikle gümrüğe soktuklarını ve gümrük ücreti alınmasa bile ardiye ve diğer bir sürü isim altında 10TL'lık bir ürüne bile 150TL'lık masraflar çıkarttıklarını yazıyorlardı. Polonya'da nasıl çalışıyorlar bilmek lazım.

arslnilke pid=11785 dateline=1414325377' Alıntı:
Türkiye ye nasıl getiririz. Tek sorun gümrük biliyorum.
Legal olarak bakıldığında yolcu beraberinde gelmesi haricinde bir yol yok.

Açıklamalar için teşekkür ederim. Peki DHL yerine Fedex kullansam bir sıkıntı çıkar mı acaba yoksa yoksa daha mı beterdir hocam. ibuygou.com üzerinden bu telefonu polonya'ya alabilmem için ne yapmam gerekiyor ?  Veya başka siteler üzerinden bu telefonu polonya'ya sipariş etmem gerekiyor. Gümrük vergisi vs ödemeyerek nasıl alabilirim ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben okuduklarımdan aklımda kalanları yazıyorum hocam.Ptt haricindeki diğer özel firmaların hemen hepsi problem çıkarıyor diye aklımda.Bir tanesi mi ne problem çıkarmıyormuş ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.Donanimhaberde birkaç konu var.Açıkçası şimdi o konulara tekrar bakmak ta benim için zor.10dk önce sipariş verip kargoyu takip edemiyorum ne oldu,satıcı beni kandırıyormu mesajlarını yeniden görmeye dayanamam.Linkleri yazarım.

Edit: Şu 2 konudan bakabilirsiniz.

http://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40924105&p=1#40924105

http://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34582101&p=1#34582101

Ayrıca tekrarlamakta fayda görüyorum. Bu bizim gümrüğümüzde yaşanan durumlar. Polonya'da çok düzgün çalışıyor olabilirler.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

engintunbel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
Cvp: Mi4 almak istiyorum

chatin_62 pid=11818 dateline=1414384722' Alıntı:
Ben okuduklarımdan aklımda kalanları yazıyorum hocam.Ptt haricindeki diğer özel firmaların hemen hepsi problem çıkarıyor diye aklımda.Bir tanesi mi ne problem çıkarmıyormuş ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.Donanimhaberde birkaç konu var.Açıkçası şimdi o konulara tekrar bakmak ta benim için zor.10dk önce sipariş verip kargoyu takip edemiyorum ne oldu,satıcı beni kandırıyormu mesajlarını yeniden görmeye dayanamam.Linkleri yazarım.

Edit: Şu 2 konudan bakabilirsiniz.

http://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40924105&p=1#40924105

http://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34582101&p=1#34582101

Ayrıca tekrarlamakta fayda görüyorum. Bu bizim gümrüğümüzde yaşanan durumlar. Polonya'da çok düzgün çalışıyor olabilirler.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Donanımhaberi de takip ediyorum dediğiniz konuları da. ibuygou.com destek ile konuştum. Biz gift olarak gönderiyoruz dediler. polonya'dan iki kişi almış sorun olmamış. Ama şansa size denk gelebilir falan dediler de. O yüzden tedirginim. Polonya'ya kargolama illaki DHL vey FeDeX ile oluyor. ptt seçeneği yok :)

Üst Alt