Yardım Mi4 açılmıyor batarya problemi

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar arkadaşlar mi4 ü ilk çıktığı zamanlarda almıştık o zamandan beri de bizde hicbir sorunu yoktu ya da ben öyle düşünüyordum :^) gerçi son zamanlarda bataryanin da şiştiğini hissediyordum arka kapak hafiften açılmaya baslamisti sarji da 5 saatten fazla dayanmiyordu aniden kapanmalar felan oluyordu bende idare etmeye çalışıyordum ki bu sabah telefon beyaz bayrağı çekti okula gitmek için kalktim telefon açıktı sessizce alıp okulun yolunu tuttum birkaç saat aradan sonra telefonuna bakayım derken acilmadigini fark ettim belki yine şarjı boşalmıştır diye düşündüm ama eve gelip 2-3 saat şarjda bırakmamak rağmen ne şarj olduğunu gösteren ışık yandı nede telefon açıldı yardim edebilecek varmı mersinde oturuyorum buralarda olan yada bildiği bir servis olan varmidir ? Yardimlarinizi bekliyorum tekrardan hayirli aksamlar

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Hocam her hangi bir telefoncu pil ölçümü yapabilir. Bence öncelikle pil ölçümü yaptırıp sorunun pilden kaynaklanıp kaynaklanmadığını kesin olarak tespit edin. Daha sonra çözüm için selduman hocamla irtibata geçebilirsiniz.
Durum nedir pc takinca bi sey varmi belki bi teknik servise ihtiyac kalmayacak birde pil olcumu icin xiaomi cihazdan anliyo olmasi gerekmez guvenilir biyer olsa yeter
Saolun hocalarım buldugum bos bir vakitte gidip pil ölçümünü yaptıracağım sonra da dediğiniz gibi selduman hocamla konusurum umarım ki büyük bir sorun çıkmaz vakit ayırdığıniz için teşekkürler

Oyla:
Üst Alt