mi4 6.8.18 Beta kullanıyorum

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhabalar ; selamlar mi4 MIUI 8 6.8.18 SON Güncellemeyi yaptım daha önce de yazmıştım. Bu konuda nereye yazmalıyım yada nasıl düzeltebiliriz. Rehberde kişilerin isimlerini yan taraftaki alfabeden bulmak çok zor. yukarıda arama yerine yazmak istemiyorum çok zaman aradığım kişiyi bulmakta zorlanıyorum ve zaman alıyor. 3-5 güncelleme önce si yani 7 iken yan taraf da elinizi kaydırdığınızda ortada harfler çıkıyordu. çoğu telefon modeli bu şekilde çalışıyor. yan taraftaki harfler zaten çok küçük bırak seçmeyi göremiyorsunuz bile. Bu konuyu nasıl dile getirip nasıl bir dahaki güncellme de artık düzeltin demeliyim. Yada bunu benim yerime yapacak uzman arkadaşlar varmı dır. teşekkür eder. saygılar sunarım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Küçük bir hatırlatma yapayım. Herhangi birini aramak için tuş takımını kullanmak oldukça pratiktir. Diyelim ki telefon numarası 0532 123 4567, ismi de Xiaomi Hugo Barra olsun. Hugo diye yazmaya başladığınızda yada Barra yada Xiaomi yada aom yada 123 yada 4567 v.s. v.s. yani numaradaki yada isimdeki herhangi bir bölümü yazmaya başladığınızda rehber anında filtreleme yapmaya ve içinde sizin yazdığınız karakterler olan isimleri yada numaraları göstermeye başlar.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler biliyorum ama neden benim istediğim gibi yada her telefonda olduğu gibi yapmıyorlar. sonuçta rehber alfabeye göre sıralı ve harflerin seçilebilir ve taranabilir olması gerekmez mi ? teşekkürler.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teşekkürler biliyorum ama neden benim istediğim gibi yada her telefonda olduğu gibi yapmıyorlar. sonuçta rehber alfabeye göre sıralı ve harflerin seçilebilir ve taranabilir olması gerekmez mi ? teşekkürler.
Bende bir sorun yok. Akşam Mi4'e de bakarım. Ama böyle bir sorun olsa oğlum söylerdi bana.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Mi4'te Kararlı 7.5.1.0 versiyonda sorun yok. Sağ tarafta harfler üzerinde kaydırma ve arama yapılabiliyor.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam, sorun beta romda, bu birçok sorundan sadece biri, harfler arasında kaydırma stabil çalışmıyor, romdaki yenilikler güzel fakat detaylar zayıf.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt