Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı

mehmet9823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı

yükselmetin pid=10724 dateline=1413103276' Alıntı:
mehmet9823 pid=10694 dateline=1413043293' Alıntı:
4.10.10 romunu cihazıma kurdum ancak dil seçeneklerinde türkçe yok  arkadaşlar :/

Dil türkçe ama
dil seçeneklerinde türkçe yok nasıl türkçe yapıcaz biraz daha ayrıntılı yazarsanız memnun olurum

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
@ihsanhalici yazisindan alinti : biraz karışık yazmışım miui6 multi romda seçeneklerde Türkçe yok lakin dil entegre edilmiş durumda ben locale more pro uygulamasıyla listede görünmeyen türkçe dilini manuel olarak giriyorum ama daha eksiği var unoffical haftalık multi romda github ekibi arkadaşlarımız daha fazla çeviriyi mutlaka yapacaklardır ellerine sağlık

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Buradaki paylasim telefonlarini v5 ten v6 sürüme yükseltecek arkadaşlara yardimci olabilir. http://en.miui.com/thread-52370-1-1.html

Kisaca :MIUI 6 güncelleştirme nasıl :
. MIUI 6 yükseltmek için tam ROM'u indirmek için güncelleştirme Kontrol - 1. MIUI V5 geliştirici sürümü MIUI 4.8.22 (veya üzeri) öncelikle, sonra Updater gitmek için lütfen güncelleyin
2. MIUI 6 yükselttikten sonra, varsayılan MIUI tema kullanın lütfen. Diğer temalarda hatalar olabilir.
3. MIUI 4.8.22 den MIUI 6 yükselttikten verilerinizi silin olmaz. Ancak, veri yedekleme şiddetle tavsiye edilir (Ayarlar - Yedekleme ve sıfırlama - benim verileri yedekleyin).

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
http://htcfanboys.com/download/acid/?action=load&file=35939
4.10.11 v6 türkçe dil eklenmiş

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Yükleyen arkadaşlar elimde cihaz olmadığı için kontrol edemiyorum... Çeviride gördüğünüz hataları, eksikleri yazarsanız hemen düzeltmeye çalışacağım. Bir sonraki güncellemeye çok daha iyi bir çevirimiz olur. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.

mehmet9823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3

beli başlı benim gördüklerim şunlar:
1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor 
2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor 
3- ayarlar,takvim,tarayıcı,saat,hesap makinesi,SIM araçları simgesinin isimleri ingilizce olarak gözüküyor(settings-calender-browsers gibi) 
4-tarayıcı ve takvim ayarlarının bi kısmı ingilizce kalmış temalara girdiğimizde üstteki popüler öne çıkan gibi yerler ingilizce 
5-ayarlara girdiğimizde display sound gibi ayar menüleri ingilizce 
6- indirilenler klasörü downlands olarak kalmış ve son olarak söyleyebileceklerim güncelleyicinin ve araçlardaki pilin içerisi ingilizce bildirim çubuğunu indirdiğimizde get online music no music ifadesi ve video ya girdiğimizde yerel yerine local yazması 
benim gördüklerim bunlar ama bu haliyle bile gayet anlaşılır kullanışlı bir çeviri olmuş yaptıgınız bu hizmetten dolayı tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

mehmet9823 pid=10789 dateline=1413187436' Alıntı:
beli başlı benim gördüklerim şunlar:
1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor 
2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor 
3- ayarlar,takvim,tarayıcı,saat,hesap makinesi,SIM araçları simgesinin isimleri ingilizce olarak gözüküyor(settings-calender-browsers gibi) 
4-tarayıcı ve takvim ayarlarının bi kısmı ingilizce kalmış temalara girdiğimizde üstteki popüler öne çıkan gibi yerler ingilizce 
5-ayarlara girdiğimizde display sound gibi ayar menüleri ingilizce 
6- indirilenler klasörü downlands olarak kalmış ve son olarak söyleyebileceklerim güncelleyicinin ve araçlardaki pilin içerisi ingilizce bildirim çubuğunu indirdiğimizde get online music no music ifadesi ve video ya girdiğimizde yerel yerine local yazması 
benim gördüklerim bunlar ama bu haliyle bile gayet anlaşılır kullanışlı bir çeviri olmuş yaptıgınız bu hizmetten dolayı tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

Desteğiniz için çok teşekkürler hocam.

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Transfer ve mikey uygulamalari yanit vermiyor

doktor42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
1

ben dünden beri kullanıyorum....türkçe çeviri %60-70 dolaylarında ama rahatlıkla iş görüyor ve dünden beri baya uğraştım...şimdiye dek pek hata ile karşılaşmadım....emeği geçenlerden Alalh razı olsun...bi tek ekranın en altındaki sabit tuşlar varya ev tuşunun solundaki üç çizgi üst üste olan tuşa eskiden bastığımızda seçenekler çıkardı ve oradanda ayarlara girebiliyorduk. şimdi ise bastığında direk o widget ayarlarının olduğu yeri açıyor....belki değiştirilebiliyordur fakat ben bulamadım...

Üst Alt