telefonun orjinal mi emin misin ve nasıl bi sorun alıyorsun hangi romu yüklemeyi denedin? Bunun gibi açıklayıcı yazmayı denesen ilk adımda sorunun çözüme kavuşacaksın ama neden böyle yaptın anlamış değilim.cınar pid=11505 dateline=1413977112' Alıntı:arkadaşlar lütfen yardım edin orjinal türkçe rom yükleyemiyorum
ihsanhalici pid=11506 dateline=1413977262' Alıntı:telefonun orjinal mi emin misin ve nasıl bi sorun alıyorsun hangi romu yüklemeyi denedin? Bunun gibi açıklayıcı yazmayı denesen ilk adımda sorunun çözüme kavuşacaksın ama neden böyle yaptın anlamış değilim.cınar pid=11505 dateline=1413977112' Alıntı:arkadaşlar lütfen yardım edin orjinal türkçe rom yükleyemiyorum
Edit:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok teşekkür ederim yardımlarınız için tamamdır yükledim.
Dual boot olayı bi öncekinden reboot ederseniz eski haline döner sistem 1 ve 2 ye sırayla rom yüklemesi yapıyorcınar pid=11511 dateline=1413980939' Alıntı:ihsanhalici pid=11506 dateline=1413977262' Alıntı:telefonun orjinal mi emin misin ve nasıl bi sorun alıyorsun hangi romu yüklemeyi denedin? Bunun gibi açıklayıcı yazmayı denesen ilk adımda sorunun çözüme kavuşacaksın ama neden böyle yaptın anlamış değilim.cınar pid=11505 dateline=1413977112' Alıntı:arkadaşlar lütfen yardım edin orjinal türkçe rom yükleyemiyorum
Edit:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok teşekkür ederim yardımlarınız için tamamdır yükledim.
üstadım birde mi3 te sistem 1 ve 2 var tama olarak nasıl çalışıyor bilginiz varmı