Mi3 Sahteliğini Anlama

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Yeniden merhaba değerli arkadaşlarım, büyüklerim, hocalarım. Mi3 alacağım inşallah. Satıcı gönderirim incelersin dedi. Yani sorum şu:

Telefonu ilk elime aldığımda nasıl sahte olup olmadığını kontrol edebilirim? Bakmam gereken dışta özel bir bölgesi var mı sahteyle farklı olarak? Açtıktan sonra nelere bakmam gerek? CPU-Z den bakmak ve Antutu ile test etmek kesin sonuç verir mi?

Ardarda gelen bu sorularımdan ötürü maruz görün lütfen. Heyecanıma verin. Sonuçta aylardır almak istediğim bir telefona ulaşmak üzereyim ve bi sıkıntı olursa diye korkuyorum. Teşekkürler...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bak dostum. Cizhazı hangi satıcıdan alackasın o önemli. Daha sonra Fastboottan yazılım kurmayı dene. İmei işini kim halledecek. Diagnostic Portları düzgün açılıyorsa işlemci belli olur. En garanti Fastboot romu kurma. Recovery i kontrol et. Stok android recoverysi olmasın. Ablam için Mi4 aldığımda da bende yaşamıştım aynı sıkıntıları.

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ByKatre hocam recovery kesin bilgi verirse iyi o kolay iş de fastboot rom kurmayı hemen yapamam. Önce açıp bakarım Antutu cpu z fln sonra recovery e bakarım. İmei işlemi yapılmış halde diyordu satıcı. Hazır konu açılmışken bi soru sorayım bari şey eğer telefon kapanırsa açabiliyor muyuz cihazı tekrar yada yeniden imei attırabiliyor muyuz ? Hocam bir de adam güvenmese ben göndereyim sen incele sonra parayı gönder demezdi herhalde zaten diye düşünüyorum :)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
DreDroid' Alıntı:
@ByKatre hocam recovery kesin bilgi verirse iyi o kolay iş de fastboot rom kurmayı hemen yapamam. Önce açıp bakarım Antutu cpu z fln sonra recovery e bakarım. İmei işlemi yapılmış halde diyordu satıcı. Hazır konu açılmışken bi soru sorayım bari şey eğer telefon kapanırsa açabiliyor muyuz cihazı tekrar yada yeniden imei attırabiliyor muyuz ? Hocam bir de adam güvenmese ben göndereyim sen incele sonra parayı gönder demezdi herhalde zaten diye düşünüyorum :)

Hangi satıcı yaw o :) İmeili satıyor bi de helal. Dikkat et derim. En azından fastbootta MiFlash görsün telefonu. Ona bak.

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
hocam bu fastboota felan nasıl girilip bakılıyor? @ByKatre

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Fastboota al telefonu (Açma kapama+Ses kısma tuşuna telefon kapalı iken basılı tut.) MiFlashı yükle bilgisayarına. Bakalım görecek mi?

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
@ByKatre recovery e alıp sonra mı bağlayacaz yani telefonu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
yok fastboota alıp. recoverye ses açma+ power ile olur. fastboot ses kısma+power ;)

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Hmm tamam benim LG de ses kısma+açma kapama recovery e giriyor da ondan :) 

Üst Alt