mi3 mü lg g3 mü

alicanyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Mi3 ün türkiye ye geleceğini öğrendiğimden beri gelmesini bekliyorum ama elimdeki telefon çok eski artık yeni bir telefon istiyorum. Mi3 ü beklemeyip lg g3 alsam paradan başka ne tür kayıtlarım olur. Lg g3 alsam da kurtulsam mı ne dersiniz ?

Sylar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Nokia C7-00
Konular
0
Cvp: mi3 mü lg g3 mü

Mi3 ün ne zaman geleceği belli değil.Benim telefonumda baya eskidi ama Mi3 bekliyorum.Lg g3 fiyat açısından gerçekten pahalı.Lg g2 çıktığında fiyat performans telefonuydu ama lg g3 için aynısını söyleyemeyeceğim.Ve arasında pek fazla özellik farkı yok.Bana kalırsa 1-2 ay daha bekle bende aynısını yapıyorum 1-2 aya kadar gelmesse başka telefona geç.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
şuanda mi-3 artı sayılabilicek bir özelliği var g3 göre oda miui ın bu cihaza yüklü gelmesi.para sıkıntınız yoksa alın yani lg g3 çok iyi bir telefon ama benim bir telefona çok para vermeye niyetim yok ben alabileceğim en ucuza en iyi cihazı beklerim diyorsan xiaomi yi bekleyin karar sizin parada sizin sonuçta.

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31

Hocam kişisel düşüncem biraz daha beklemeniz yönünde.Xiaomi geldiğinde hem tasarım hem performans hem de mükemmel bir arayüzü ekonomik bir fiyata alabilirsiniz.Tabi son karar sizin çok fazla sıkıldıysanız ve maddi durumunuz yeterli ise G3 alınabilir.G3 te güzel bir telefon tabiki :)

OnimeN0Kyo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kyo
Cihazım
wave8500
Konular
7

bencede bekleyin ben tutuyorum kendimi, biraz eski cihaz olur g3 ' e göre ama güzel cihazdır

sas252

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
LG E975 (G)
Konular
38

Diğer arkadaşlara katılıyorum mi3 hem fıyat hemde yazılımdesteği açısından çok daha iyi bence bekleyin.Lg yazılım konusunda bayağı sıkıntı yaratan bir marka e bide miui gibi bir yazılım stock romdan daha iyidir diye düşünüyorum bence bekleyin

:D

alicanyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para biriktirdim ama açıkçası kullanmayacağım özelliğe o kadar para vermek benim de işime gelmiyor. Şu anda telefondan beklediğim beni 2 yıl boyunca idare etsin yeter. Ama mi3 pahalıya gelirse ve ben almadan tükenirse işte bu çok kötü olur :) İkinci parti ile birinci parti arasında kaç günlük zaman farkı var biliyormusunuz.

Üst Alt