Mi3 MIUI6'ya kavuştu.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar içerisinde türkçe de bulunan v6 sürümünde bazı hatalar mevcut o nedenle henüz dağıtılmadı. Açıkçası çok da büyük hatalar değil (bence pek cogu farkedilmeyecek kadar kucuk seyler) fakat zannediyorum mükemmel hale gelene kadar beklenecek.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Adamlar mükemmeliyetçi. Napalım :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ynt: RE: Mi3 MIUI6'ya kavuştu.

Cery' Alıntı:
Adamlar mükemmeliyetçi. Napalım :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D

Son 10 gündür pek takip edemiyorum hocam ama gelen maillerden anladığım kadarıyla bu defa pek eleştirilecek açık bırakmamaya çalışıyorlar... Multi v6 için her gün -bazen günde 2 defa- ota güncelleme yapılıyor, açıklar/hatalar konuşulup düzeltilmeye çalışılıyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa1300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi4 3G
Konular
14
V6 yükleyip inceleme yapacak babayigit yokmu bizde resimlerine bakip hevesimizi alalim bari :)

Savatage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
Cvp: Mi3 MIUI6'ya kavuştu.

Arkadaşlar selam benim telefonumda tüm güncellemeleri yaptıktan sonra en son KXDMIBF23.0 versiyon yüklü oluyor. Bu hafta başında bir arkadaşa Taiwan'dan aldırdım. Browser olarak v5 kullanılıyor. Ota update'ten de başka herhangi bir update gözükmüyor. Benim kullandığım versiyon içinde v6 glicekmi biliyormusunuz? Birde benim telefon her hafta güncelleme almıyor. Kullandığım versiyonda haftalık güncelleme özelliği bulunmuyormu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Savatage pid=9116 dateline=1410263188' Alıntı:
Arkadaşlar selam benim telefonumda tüm güncellemeleri yaptıktan sonra en son KXDMIBF23.0 versiyon yüklü oluyor. Bu hafta başında bir arkadaşa Taiwan'dan aldırdım. Browser olarak v5 kullanılıyor. Ota update'ten de başka herhangi bir update gözükmüyor. Benim kullandığım versiyon içinde v6 glicekmi biliyormusunuz? Birde benim telefon her hafta güncelleme almıyor. Kullandığım versiyonda haftalık güncelleme özelliği bulunmuyormu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam kullandığınız cihazda stable rom yüklü. Tayvan mi3'lerdeki en son sürümü kullanıyorsunuz yani sorun yok. Haftalık güncellemeler developer versiyon olan romlara çıkar ve şu anda stable versiyon v6 bulunmuyor. v6'daki tüm hatalar giderildiğinde stable versiyonu çıkacak ve sizin cihazınıza da güncelleme gelecektir.

Savatage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Sakıncası yoksa bir sorum daha olucak. Bu telefona rootladığımızda Auto Update özelliği devam ediyormu yoksa root sonrası auto update yapılamıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Savatage pid=9127 dateline=1410269207' Alıntı:
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Sakıncası yoksa bir sorum daha olucak. Bu telefona rootladığımızda Auto Update özelliği devam ediyormu yoksa root sonrası auto update yapılamıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Rootladığınızda otomatik güncellemeleri almaya devam edersiniz, soun olmayacaktır. Eğer ki telefonunuza çoklu dil seçeneği olan bir rom yüklerseniz; bu durumda güncellemeler el ile yüklemeniz gerekir.

Savatage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2

Açıkçası niyetim rom atmak değil sadece telefonda yüklü gelen google uygulamalarını kaldırmak. Çünkü yüklü gelen uygulamaları kaldırıp cihaza reset attığımda sildiğim uygulamalar geri geliyor. Bende rootlayıp bu uygulamaları temelli kaldırmak istiyorum. Bu durumda da Auto Updata ile ilgili bir sıkıntı çıkmaz sanırım değilmi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Savatage pid=9130 dateline=1410269862' Alıntı:
Açıkçası niyetim rom atmak değil sadece telefonda yüklü gelen google uygulamalarını kaldırmak. Çünkü yüklü gelen uygulamaları kaldırıp cihaza reset attığımda sildiğim uygulamalar geri geliyor. Bende rootlayıp bu uygulamaları temelli kaldırmak istiyorum. Bu durumda da Auto Updata ile ilgili bir sıkıntı çıkmaz sanırım değilmi?

Hayır hocam rootlayıp bu uygulamaları kaldırabilirsiniz, güncellemelerle ilgili bir sorun olmayacaktır.

Üst Alt