Beyler tekrar fesbutla flash all yaptim sorunsuz bir yukleme oldu sadece sarji biraz hizli bitiyor ondan baska bir sorun olmadi
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hiç öyle birşeyle karşılaşmadımSadece Wipe cache, Wipe data ve Wipe Dalvik cache işlemlerini yapın. System partisyonunu yaparsanız cihazın romunu da silmiş olursunuz. Yeniden rom yüklemeden açılamaz cihaz.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Nasıl yani? System partisyonunu wipe yaptınız ve telefon açıldı mı? Bu mümkün değil. System partisyonu cihazların işletim sisteminin bulunduğu yerdir. Buna Rom'un olduğu yer de diyebiliriz. Bunu sildiğiniz zaman cihaz açılırken neyi okuyup çalıştıracak? Yanlışınız var.Ben hiç öyle birşeyle karşılaşmadım![]()
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Custom recoveryden mi bahsediyosunuz siz?Nasıl yani? System partisyonunu wipe yaptınız ve telefon açıldı mı? Bu mümkün değil. System partisyonu cihazların işletim sisteminin bulunduğu yerdir. Buna Rom'un olduğu yer de diyebiliriz. Bunu sildiğiniz zaman cihaz açılırken neyi okuyup çalıştıracak? Yanlışınız var.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ben herhangi bir recovery'den bahsetmiyorumkiCustom recoveryden mi bahsediyosunuz siz?
Ben orjinal recovery kullanıyorum
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arada bi anlaşmazlık oluyoBen herhangi bir recovery'den bahsetmiyorumki![]()
Tüm wipe işlemleri denince cache, data, dalvik cache ve system wipe'ları anlaşılır. System wipe edilirse neler olacağını yazdım.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Yayınlanmadı.S.a arkadslar mi4 için stabil yayınlandı mı?
Global sürümü varsa yükleyebilirsiniz tabiki. Yoksa mecburen multi romlara devam.Arkadaşlar mı note pro ya Türkçe rom kurmak istiyorum bunu mu kurup kullanacağım?yoksa muiu.eu dan mi kurulum yapmam gerekiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk