- Adım
- Kürşat
- Cihazım
- Mi3-Mi4-Mi5
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 12
Arkadaşlar mi3 telefonumun ekranı sorunlu idi ekranın da kırılmasıyla yeni bir ekran sipariş ettim banggood dan. tabi kırık ekranı sökerken lg nin ekranı olduğunu gördüm lg yi sevmesemde ekran konusunda iyi olduğu ortadadır bu olay hosuma gitti. 25 gün samsung 1205 macerası sonunda ekranım geldi banggoodda orjinal dediği için aldım ama gelen ürün oldukca sıradan ve yan sanayi birşey ciddi anlamda sorunlu ayrıca çok ısınıyor. telefondan ince tiz bir ses geliyor ekran acık olduğu zaman. bu beni oldukca rahatsız ediyor. bana ekran alabileceğim biryer önerebilirmisiniz daha önce sorunsuz alan takan varmı? lütfen yardımcı olun bir ekran için kartı yakıp komple telefondan olmak istemiyorum
banggood a gönderdim bunları eskisinden söktüğüm ile yeni aldığım arasında benzer bir özellik yok.
Orjinal ekran panel hatta mümkünse onlara yapışık plastik panelli olarak nereden temin edebilirim ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
banggood a gönderdim bunları eskisinden söktüğüm ile yeni aldığım arasında benzer bir özellik yok.
Orjinal ekran panel hatta mümkünse onlara yapışık plastik panelli olarak nereden temin edebilirim ?