Yardım Mi3 Cihazım Açılmıyor. (Yazılım Atılamıyor)

nefsim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
4.2.2
Telefon Modeli
Mi3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar.
2013 yılında yurt dışından getirdiğim mi3 cihazım, arkadaşın kullanımı sonucu açılmaz hale geldi. Yazılım atma bilgim vardır denemediğim yöntem kalmadı. En son EMMC arıza vardır diyerek köşeye kaldırmıştım. Kullandığım telefon bozulunca mi3 cihazımı yapıp yada yaptırıp kullanmak istiyorum. Deneyimli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

- Cihaz fastboot da dahil yazılım atılamıyor,
- Qloader moduna alıp yazılım atılmış görünüyor ancak, telefon açılınca hiçbirşey olmamış gibi açılıyor,
- Twrp ye boot.img üzerinden komutla girebiliyorum. Hiçbir wipe işlemlerini yapmıyor.

EMMC arızası kesinse ne kadar ücreti çıkar ve güvenilir yetkili servis önerisi olan varmı ?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Not : Telefon hatalarınıda ekliyorum. Telefon açılınca verdiği hata resimdedir.

Ekli dosyalar

• 20200501_100419.jpg
    20200501_100419.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 17
  • 20200501_100440.jpg
    20200501_100440.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 17
  • 20200501_100624-1.jpg
    20200501_100624-1.jpg
    494,1 KB · Görüntüleme: 17

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Eğer parça ihtiyacınız olursa elimde catlax66 hocama ait bir adet ekranı hasarlı, kamera, batarya ve flex kablosu eksik Mi3 mevcut.

Fastboot ile yazılım atarken nasıl bir hata alıyorsunuz? Arkadaşınız cihaza ne işlem yapmıştı?

Oyla:

nefsim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer parça ihtiyacınız olursa elimde catlax66 hocama ait bir adet ekranı hasarlı, kamera, batarya ve flex kablosu eksik Mi3 mevcut.

Fastboot ile yazılım atarken nasıl bir hata alıyorsunuz? Arkadaşınız cihaza ne işlem yapmıştı?

Hocam fastboot dahil hiçbir türlü yazılım atılamıyor. Fastboot boot twrp.img kodu ile twrp açıyorum, Data partion 0 görünüyor. Çok şey denedim yardımda aldım, çoğu arkadaş emmc arızası dedi. Emmc bulmaya çalışıyorum, sizde o halde sağlam anakart var.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Anakartın çalıştığından emin değilim hocam çok uzun zamandı bekleyen bir cihaz maalesef.

EDL üzerinden rom yüklemeyi denediniz mi? Şu konuda anlatılanları bir dener misiniz?

Oyla:

nefsim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi3
Konular
1
Anakartın çalıştığından emin değilim hocam çok uzun zamandı bekleyen bir cihaz maalesef.

EDL üzerinden rom yüklemeyi denediniz mi? Şu konuda anlatılanları bir dener misiniz?
Edl mode ile de denedim, sorunsuz bitiyordu. Cihazı başlattığımda hiçbirşey olmamış gibi eskisi gibi hatalı olarak açılıyordu.

Oyla:

nefsim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi3
Konular
1
Bu durumda cihazı bir profesyonele göstermenizi tavsiye ederim hocam. Zenex ile iletişime geçebilirsiniz.
Görüştüm hocam, oda emmc arızası dedi bir arkadaşa yönlendirdi. Emmc değişen arkadaşlarla görüştüm cevap vermiyor.

Oyla:
Üst Alt