- Adım
- serkan
- Cihazım
- Mİ10T PRO 8/128
- Meslek
- Tıbbi Mümessil
- Konular
- 65
Su anda global yüklü olan telefonuna eu rok yüklemek istiyorum bootloader kilit açık değil
Bootloader kilidini açmadan yükleyemezsinizSu anda global yüklü olan telefonuna eu rok yüklemek istiyorum bootloader kilit açık değil
Xiaomi toplulugundan denk getiremiyorum hiç bir şekilde pc ile yapamaz mıyım bir yolu yok mu acabaBootloader kilidini açmadan yükleyemezsiniz
Xiaomi toplulugundan denk getiremiyorum hiç bir şekilde pc ile yapamaz mıyım bir yolu yok mu acaba
forum.miuiturkiye.net
Su anda global yüklü olan telefonuna eu rok yüklemek istiyorum bootloader kilit açık değil
Varmış hocam paralı rom patreon daLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburaya baktım sanırım senin telefon modeli için eu rom yok
kusura bakma fakir fukara kesiminden olduğum için ücretsiz olanlardan bakıyorumVarmış hocam paralı rom patreon da
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öyle de hocam çok stabil mi fikrim yok şüpheli en güzeli qualcom işlemcili cihazlar en azından şeykusura bakma fakir fukara kesiminden olduğum için ücretsiz olanlardan bakıyorum
stabil olmasınden ziyade süreli olması benim için sıkıntı idi haftalık olması falan kafama yatmamıştı herhalde aylık yıllıkta vardı