Soru Mi13 ultra vs mi 12t pro

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam ben zaten 12t pro daha hızlıdır demedik ufak farklar var dedim yani yani bu fark sizce 10 bin TL edermi hocam 21.bin TL'ye 13u alacaktım vazgeçip 11bin TL'ye 12t pro Aldim kağıt uzerindeki veriye güvenerek 13t aldım pişman oldum hocam oyuzddn kullanıcı yorumlarına da bakıyorum artık 😀😀

Esasında daha hızlıdır değil ama birebir aynıdır demiştiniz... Sadece benimki değil diğer cevaplar da çok net aynı değil 13 Ultra çok daha iyidir şeklinde gelmiş. Hala ufak tefek farklar yazıyorsunuz ama o farklar ufak tefek değil.

12T Pro almışsınız, hayırlı olsun ama madem cevapları dikkate almayacaksınız neden konu açıp da zamanımızı boşa harcıyorsunuz... no~~

baran4524

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
39
Esasında daha hızlıdır değil ama birebir aynıdır demiştiniz... Sadece benimki değil diğer cevaplar da çok net aynı değil 13 Ultra çok daha iyidir şeklinde gelmiş. Hala ufak tefek farklar yazıyorsunuz ama o farklar ufak tefek değil.

12T Pro almışsınız, hayırlı olsun ama madem cevapları dikkate almayacaksınız neden konu açıp da zamanımızı boşa harcıyorsunuz... no~~

Hocam yazım orda duruyor ufak bir farkla birebir aynı yazmışım o farkda 1 adet 2.8 lik işlemci çekirdeği bazılarının yapı düzeni falan farklı hatta bir cevabimda yazdım bu farka 10 bin TL degermi yazdim eleştirmek yerine bunada cevap verebilirdiniz hocam yinede teşekkürler katkiniznicin 😀

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam yazım orda duruyor ufak bir farkla birebir aynı yazmışım o farkda 1 adet 2.8 lik işlemci çekirdeği bazılarının yapı düzeni falan farklı hatta bir cevabimda yazdım bu farka 10 bin TL degermi yazdim eleştirmek yerine bunada cevap verebilirdiniz hocam yinede teşekkürler katkiniznicin 😀

Fiyatı aldım demeden önce yazsaydınız tabii ki değerlendirmeye çalışırdık :)

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Birde Mediatek sanki vaad ettiği performansı vermiyor gibi geldi bana snapdragondan sonra öyle.hissettim insanlar söylemişti aslında 😀😀
Çok telefon denemedim s23 3 hafta kullandım o wp konuşurken 40 derece oluyordu şuan iyi 13t pro da sıkıntım yok güzel perfonmaslı hakkını veriyor açıkçası. Ss bırakıyorum sabah 8.45 gibi 100'dü şarjı pil perfonması miui 14 te böyle aman aman bir sömürmede yok. (winlator windows emulatörü baya bir yoruyorum telefonu)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-05-20-05-29-578_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    Screenshot_2024-11-05-20-05-29-578_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    319,8 KB · Görüntüleme: 8

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Pro modelini kullanmadım ama bana kalırsa herzaman ultra serisi en son ve iyi donanım içeren seridir ve kullanılacaksam ultra serisini kullanırım. Redmi serisinde de plus en son seriydi açıkçası ondaki dimensity bana göre snpdragon 7 genle kapısırdı ama 8 gen 2 başka seviye gibi geldi. ( Gönül isterki 3 olsun ama oda 14 ultra biraz pahalı 8.000-10.000 kadar ).
Samsunga geçerkende 23ultra geçmiştim yine

Lakin eğer çokta işlemciyi yormayacak şekilde günlük kullanılacaksa burada da ha pro he ultra fark etmez diye düşünüyorum.

Üst Alt