Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Yaklaşık iki ay önce Mi 11T modelini aldım. Instagram reels veya tiktok izlerken kasıyor. Açıkçası android hakkında hiçbir bilgim yok; daha önce iphone kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Son güncellemeyi yapın, güncelledikten sonra verilerimizi yedekleyip cihazi fabrika ayarlarına sıfırlayın, temiz bi kurulum yapın yani, düzelme ihtimali var
Niye mi 11t Android tabanli değil mi? Android her markada ufak tefek pürüzleri hala var ama konu sahibi İPhonedan xiaomiye geçmiş büyük hata etmiş tam bataklik bu xiaomi yazılım kalitesi sıfır 3 senedir kullandığım cihazını 2 senedir aosp romla kullandım ilk 1 senede miui ile uğraşmaktan kullanamadım hep bi sıkıntı güncelleme bekleme vs
Vallla hocam sözüm meclisten dışarı ama 60 hz ekrana 30k para verecek kadar aklımı yitirmedim, isterse sifir kasma olsun 60hz zaten 120 hz göre iki kat kasıyor görünür
Niye mi 11t Android tabanli değil mi? Android her markada ufak tefek pürüzleri hala var ama konu sahibi İPhonedan xiaomiye geçmiş büyük hata etmiş tam bataklik bu xiaomi yazılım kalitesi sıfır 3 senedir kullandığım cihazını 2 senedir aosp romla kullandım ilk 1 senede miui ile uğraşmaktan kullanamadım hep bi sıkıntı güncelleme bekleme vs
Xiamio sorunlu hocam rom üretmesini bilmiyor eu rom geliştiricileri bile adamlara bin basar, mi 12.6 dan sonrasi cok kötü
Kac ay oldu hala mi 11 lite 5g ye black crush düzeltmesini yayimlamadi, diğer markalar kisa sürede düzeltti bu sorunu