- Adım
- Mehmet Akif
- Cihazım
- Mi-10 256/8 Gb
- Meslek
- Sağlık Memuru
- Konular
- 19
Şubat ayında mi11 t pro için miui 14 tabanlı rom yayınlanmış. Eu rom da stabil güncelleme yayınlamış. Kurdum. İnanılmaz hatalar var. Bildirim erişimi sistem kararlılığı ve benzeri. O dönemde yayınlanan miui 14 güncellemesinin hatalar nedeniyle kaldırıldığını okudum. Sanırım kurduğum rom bu hatalı olandı. Şimdi pişman oldum. Cihaz donuyor, kasıyor, bazen bildirimlerini iptal ettiğim uygulamalar tekrar bildirim yolluyor. Garip garip hatalar var.
Eski rom dönüşü yapayım diyorum. yaparsam yeniden sistemi kurmam ve ayarlarımı yapmam gerekecek. ROOT yapmak zorunda kaldım. Swift Backup ile yedekleri aldım.
Güncelleme çıkarsa sıfırdan romu kuracağım. Temiz kurulum. Sonrasında swif backup ile uygulamaları ve ayarlarını yükleyeceğim.
Garip bir durum daha var. Xiaomi mart ayında yeni güncellemeyi yayınlamış. Tüm dillerde mevcut. Ama, hala EU rom'da yok.
EU rom alternatifi bir rom var mı?
Eski rom dönüşü yapayım diyorum. yaparsam yeniden sistemi kurmam ve ayarlarımı yapmam gerekecek. ROOT yapmak zorunda kaldım. Swift Backup ile yedekleri aldım.
Güncelleme çıkarsa sıfırdan romu kuracağım. Temiz kurulum. Sonrasında swif backup ile uygulamaları ve ayarlarını yükleyeceğim.
Garip bir durum daha var. Xiaomi mart ayında yeni güncellemeyi yayınlamış. Tüm dillerde mevcut. Ama, hala EU rom'da yok.
EU rom alternatifi bir rom var mı?