Yardım Mi11t Pro 4.5g sorunu çözemiyorum

Aksanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 11
Konular
3
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce yurtdışı imeil kayıtlı mi 11t pro aldım. Fakat birkaç sorunla karşılaştım bunlardan biri 4.5g sorunu çalıştıgım yer biraz kırsal bölge Türk Telekom kullanıyorum normal de 4.5g çekiyor fakat biraz düşük çekiyor. Mi 11t pro aldım. Neredeyse 4.5g hiç çekmiyor. Aldıgım mi 11t pro global cihaz arkasında CE damgası var. Yardımcı olacak arkadaşlar varmı ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu sorun yazılımsal da olabilir donanımsalda. IMEI işlemini olması gerektiği gibi yapıp denemek gerekli. Düzelmez ise donanımsal olarak bakılır.

Aksanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 11
Konular
3
Bu sorun yazılımsal da olabilir donanımsalda. IMEI işlemini olması gerektiği gibi yapıp denemek gerekli. Düzelmez ise donanımsal olarak bakılır.
Bugün direnç kayıtlı olduğunu ögrendim ustam. Biraz arastırmalarımdan sonra 4.5g sorununun dirençten de kaynaklı olabilir. Sorunun çözümü için Ücret karşılığında yardımcı olabilirmisiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bugün direnç kayıtlı olduğunu ögrendim ustam. Biraz arastırmalarımdan sonra 4.5g sorununun dirençten de kaynaklı olabilir. Sorunun çözümü için Ücret karşılığında yardımcı olabilirmisiniz?
Biz yazılımına baksak uzaktan eğer sorun donanımsal ise emek boşa gider. ilk önce yaşadığınız yerde araştırın.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Arka kapakta CE simgesi olan cihazlar global cihazlardır. Model numarası son harfi direnç işleminden sonra değişebilir..

Aksanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 11
Konular
3
Teşekkür ederim ustam muhtemelen direncten kaynaklı sorun var.

Aksanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 11
Konular
3
Arka kapakta CE simgesi olan cihazlar global cihazlardır. Model numarası son harfi direnç işleminden sonra değişebilir..
Ustam uzaktan global rom yükleyebilirmisiniz. Ücreti neyse yollarım ondan sonra rom yüklersiniz. Galiba Japon rom yüklü şuan birçok hata alıyorum mesela otomatik ekran parlaklığı hiçbir işlev görmüyor bazen tlf donuyor hatalar dışında global rom kullanmak istiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-07-22-22-28-156_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-07-22-22-28-156_com.android.settings.jpg
    202,2 KB · Görüntüleme: 3

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Ustam uzaktan global rom yükleyebilirmisiniz. Ücreti neyse yollarım ondan sonra rom yüklersiniz. Galiba Japon rom yüklü şuan birçok hata alıyorum mesela otomatik ekran parlaklığı hiçbir işlev görmüyor bazen tlf donuyor hatalar dışında global rom kullanmak istiyorum.
model nedir mi11t pro mu? bootloader kilidi durumu nedir? açıksa forumda rehberler var kendinizde yükleyebilirsiniz..

Aksanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 11
Konular
3
model nedir mi11t pro mu? bootloader kilidi durumu nedir? açıksa forumda rehberler var kendinizde yükleyebilirsiniz..
Evet mi 11t pro bootloader kilidi açık daha önce hiç tecrübem yok yanlış birşey yapıp cihaza zarar vermek istemiyorum bu sebepten destek istemiştim

Üst Alt