Yardım Mi11T oyun oynarken ekran ışığı kısılması

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yaşanan sorunun çözümü yok gibi bir şey.
Amoled ekranlı telefonlarda belli bir sıcaklık değerine ulaşıldığında ekran parlaklığı otomatik kısılır aksi takdirde ekran yanması sorunu kaçınılmaz. Yaşadığınız sorun thermal kısıtlama devre dışı bırakılarak çözülebilir olsa da bu seferde ekranınız yanacaktır.

Özetle bunun için bir çözüm yok. Yüksek parlaklık ile oyun oynayamazsınız aşırı ısılardan da kaçınmanız gerekir. IPS panel oyuncu için çok daha iyi seçim oluyor aslında.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Yaşanan sorunun çözümü yok gibi bir şey.
Amoled ekranlı telefonlarda belli bir sıcaklık değerine ulaşıldığında ekran parlaklığı otomatik kısılır aksi takdirde ekran yanması sorunu kaçınılmaz. Yaşadığınız sorun thermal kısıtlama devre dışı bırakılarak çözülebilir olsa da bu seferde ekranınız yanacaktır.

Özetle bunun için bir çözüm yok. Yüksek parlaklık ile oyun oynayamazsınız aşırı ısılardan da kaçınmanız gerekir. IPS panel oyuncu için çok daha iyi seçim oluyor aslında.
Poco f2 pro da kullandım amoled olmasına rağmen ekran di hiç parlaklık kısma yapmıyordu. Bu mi11 serisinde sık yaşanan bir olay galiba snapdragon işlemcili cihaz da da parlaklık kısıyor mtk işlemcili cihazda da

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Poco f2 pro da kullandım amoled olmasına rağmen ekran di hiç parlaklık kısma yapmıyordu. Bu mi11 serisinde sık yaşanan bir olay galiba snapdragon işlemcili cihaz da da parlaklık kısıyor mtk işlemcili cihazda da
60 hz ekranlı telefonlarda böyle sorunlar olmaz zaten çünkü 60 fps üstünü göremez. Bu durum yüksek yenileme hızları ile hayatımıza girdi. Poco F2 pro hem 60 hz hem de en stabil işlemcilerden birine sahip SD 865 Qualcomm'un çıkardığı son stabil işlemci. O kadar ısınması çok zor.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Aynı sorunu ben de yaşıyorum 120 fps veya 60 fps fark etmez pubg oynarken otomatik parlaklık kapalı olduğu halde bir süre sonra parlaklık yarı yarıya düşüyor ve artmıyor da. Game turbo üzerinden de otomatik parlaklık kapalı.

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
merhaba mi9t kullanıyorum. aynı sorun bende de var. bir türlü çözüm bulamadım. aklıma sensör arıza gibi geliyor ama şöyle bir şey tespit ettim. Ekran karanlık iken kararma daha çok oluyor. Ekran aydınlık iken daha çok açıyor parlaklığı gibi geldi. sorunun çözümü olmazsa, telefon istediği kadar kaliteli olsun resmen çöp oluyor.

Sorun çözümü için Format ve ROM değişikliği de yaptım ama çözüm olamadı.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
merhaba mi9t kullanıyorum. aynı sorun bende de var. bir türlü çözüm bulamadım. aklıma sensör arıza gibi geliyor ama şöyle bir şey tespit ettim. Ekran karanlık iken kararma daha çok oluyor. Ekran aydınlık iken daha çok açıyor parlaklığı gibi geldi. sorunun çözümü olmazsa, telefon istediği kadar kaliteli olsun resmen çöp oluyor.

Sorun çözümü için Format ve ROM değişikliği de yaptım ama çözüm olamadı.
Bunun çaresi yok ekran amoled olduğu için telefon ısındığında ekranda amoled yanığı olmaması için kendini korumaya alıyor ve ekran parlaklığını kısıyor. IPS panel telefonlarda bu olmuyor

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Bunun çaresi yok ekran amoled olduğu için telefon ısındığında ekranda amoled yanığı olmaması için kendini korumaya alıyor ve ekran parlaklığını kısıyor. IPS panel telefonlarda bu olmuyor
çok ama çok saçma bir şey. telefon çok güzel, işlemci ve ekran kartı da iyi ama boşuna.

sanırım en mantıklısı satmak olacak. Note9 Pro yada Poco X3 alacaz artık mecbur

tuncay3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 11 T
Konular
5
çok ama çok saçma bir şey. telefon çok güzel, işlemci ve ekran kartı da iyi ama boşuna.

sanırım en mantıklısı satmak olacak. Note9 Pro yada Poco X3 alacaz artık mecbur
Bende 90 fps oynuyorum miramar rutbeli 30-35 dk suruyor en az isinma donma kasma isik kisma olmuyor 3 saat oynasamda ekran isigi %90 acik pil kismindan pubg pil optimizasyonu kapali performans modu acik game turbodanda performans acik baglanti wifi

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Bende 90 fps oynuyorum miramar rutbeli 30-35 dk suruyor en az isinma donma kasma isik kisma olmuyor 3 saat oynasamda ekran isigi %90 acik pil kismindan pubg pil optimizasyonu kapali performans modu acik game turbodanda performans acik baglanti wifi
Hocam acaba hangi rom yüklü cihazınızda???

Üst Alt