Yardım mi11 ultra IMEI yardım..?

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
NFC yi bozan pek olmuyor sıkıntı olmaz herhalde daha bende direnç işlemi yaptırmadım bakalım daha süre çok
bende bekliyorum bakalım belki bi umit yazılımla düzelir. birde içi açılmadan yazın havuzda denizde biraz video çekeyim :D içi açılınca güvenip suya sokamam

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
bende bekliyorum bakalım belki bi umit yazılımla düzelir. birde içi açılmadan yazın havuzda denizde biraz video çekeyim :D içi açılınca güvenip suya sokamam
içi açıldıktan sonra kesinlikle sokmayın suya emin olun %90 su alır zaten

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
arkadaşlar merhaba bende 11t pro var antepteyim geçtiğimiz cumartesi direnç yaptırdım bir sıkıntı olmadı nfc ile ödeme yapıyorum ısınma şebeke problemi falan yok ben korkmuştum arka kapağı açtı küçük direnci maket bıcağıyla kesti ince havya ile 33 k direnç attı cift imei yazdı verdi toplam 30 dk. hiç bir verim gitmedi. kamera kapağında toz kalmadı. 250 tl direnç değişimi 50-100 arasıda imei yazma maximum 400 gider.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı yerler havya ile değilde ısı tabancası ile dirençi takıyor diye duydum oda diğer parçaların lehimine zarar verebiliyormuş eğer bu bilgi doğruysa emin değilim ama sadece duyduğum bilgi yanlış bilgi vermem istemem. benimkini havya ile lehimledi.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
YURT DIŞI TELEFONLARDA KULLANIM SÜRESİ UZUYOR

serothelastt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Elektrik-elektroni
Konular
0
arkadaşlar merhaba bende 11t pro var antepteyim geçtiğimiz cumartesi direnç yaptırdım bir sıkıntı olmadı nfc ile ödeme yapıyorum ısınma şebeke problemi falan yok ben korkmuştum arka kapağı açtı küçük direnci maket bıcağıyla kesti ince havya ile 33 k direnç attı cift imei yazdı verdi toplam 30 dk. hiç bir verim gitmedi. kamera kapağında toz kalmadı. 250 tl direnç değişimi 50-100 arasıda imei yazma maximum 400 gider.

bazı yerler havya ile değilde ısı tabancası ile dirençi takıyor diye duydum oda diğer parçaların lehimine zarar verebiliyormuş eğer bu bilgi doğruysa emin değilim ama sadece duyduğum bilgi yanlış bilgi vermem istemem. benimkini havya ile lehimledi.

Isıyı doğru ayarladiktan sonra ikisindede bi sorun olmaz ama 33k dirençde kablosuz şarj ve ters şarj çasilmiyor onu denedin mi bende yaptım 33k taktık ilk başta dediklerimde sorun oldu 47k direnç taktığımızda hiç bi sorun kalmadi

Üst Alt