Yardım Mi11 Ultra Cihazım Gezinirken bir anda kapandı ve açılmadı

serdarkvr76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Google Pixel 6
Konular
1
Merhabalar Telefonu yeni ikinci el aldım direnç kayıtlı ve MIUI 13 sürümü vardı xiaomi.eu romu cihazı hyperos olarak güncellemek istedim fastboot global rom indirdim sonrası sıfırlama yaptım mecburen Xiaomi flash programından yapınca flash error hatası verdi mecburen wipe data yapıp CMD ile fastboot rom yükledim ama cihazda imeiler gitti bende qcn boş yedeği vardı tekrar imei yazıp qfil ile flashladim fastboot erase modemst 1,2 fsg yapıp cihaza imei atıp kullandim cihazı 1 gün kullanmaya başladım 2.gununde cihaz da ekran pixel pixel oldu durdu ve bir anda kapandı tekrar bastım tuşa açıldı bir sıkıntı olmadı ama cihazın pili çok hızlı gidiyordu zaten aBattery indirip pil sağlığına bakınca cihazın pil döngüsü 1263 ve cihazın şarjı%50 de iken kalan mAh 1887 gözüküyor 5000 mAh cihaz için çok düşük bir ömür neyse asıl konu su bir kere oldu kapandı açtım sonra sabah işten geldim telefonu elime aldım bir Google Chrome'a girdim telefon bir anda dondu ve kapandı şarja takıyorum tepki yok tuşlara basıyorum tepki yok ne recovery ne fastboot modu açılıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Durup dururken karşılaşılan bu tür sorunlar genelde donanımsal arıza sebebiyle kaynaklanır..

Drxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okyay
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Konular
1
anakart arızası gibi duruyor malesef

Üst Alt