- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Mi11 t
- Konular
- 1
Merhabalar bende mi11 t var imei atılıyor mu bilginiz var mı
Bu cihazlarda orjinal efs olmadan repair olmuyor.Ben telefoncuya verdim ama server kapalı diyip bir türlü atamıyor imeili sizce cihaza zarar vermiş olabilir mi?
Custom rom çıkmadan olmaz benim cihazda aynı durumda efs yedeği alınmadan işlem yapılmış eng romda şebeke alıyor ama rom atınca ilk açılışta şebeke var ama cihazı aç kapat nv data hatası veriyorZaten sürekli yanına gittiğimde server kapalı diyip oyalıyor sıfır cihazdı yazık oldu verdiğimiz paraya kurtarma şansımız hiç mi yok peki
Konu 6 aylik hocam. 6 aydir yardim bekliyor degil arkadasArkadaşım Forumda mustafa bey var ücretli yardım bölümünde dün bir arkadaşımın vardı mi 11t 1 saat sürmedi telefona imei işlemi yapıldı 2 simde çalışır durumda oldu Adela arkadaşımızın dediği gibi telefon güncellenmemesi gerekiyor otomatik güncellemeleri kapatmak gerek biz öyle yaptık güncelleme alıyor biizimki hemen yeni güncelleme var uyarısı yaptı ama yapmadık birde fabrika ayarlarına dönmemesi gerek haaa bunlar yapılırsa ne olur yeniden aynı işlem yapılır buda maliyet demek.Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstiyorsan özelden Mustafa bey için yardımcı olabilirim.