Nasıl kurdun merak ediyorum telefon hafızasına atıyorum twrp den kurmaya kalkıyorum hata veriyor bir sürü kırmızı yazılar çıkıyor var mı bir yöntemiben romu bugün itibariyle kurdum eu romun biraz daha hafifletilmiş hali...ilk kurulumda orjinal yazı tipi olan roboto da türkçe karakterler daha ince göründü. yazı tipini değiştirerek sorunu giderdim.miui nin kendi uygulamaları çıkartılarak hafifletilmiş(hava durumu tarayıcı vs).ayrıca geliştiriciye ait bir kaç ayar da mevcut örneğin wifiye bağlanınca şebeke ayarını 2g 3g 4g lte yapma gibi veya mobil veriyi açınca 2g 3g 4g lte yapma gibi...çağrı kaydetme mevcut genel itibariyle iyi... safetynet den gecmiyor
format data işleminden sonra kurtarma modunda yeniden başlatıp otg üzerinden flash bellekle kurulum yapıyorumNasıl kurdun merak ediyorum telefon hafızasına atıyorum twrp den kurmaya kalkıyorum hata veriyor bir sürü kırmızı yazılar çıkıyor var mı bir yöntemi
Ustam ful temizlik yapıyorum sonrasında room u telefona atmak istediğimde telefonun içini bilgisayarda göremiyorum göremediğim içinde room u telefon hafızasına atamıyorum bir arkadaş usb ile yüklediğini söylediTemizleme yapıyor musunuz? Nasıl bir hata alıyorsunuz? Kurulumu temiz kurulum olarak yapmanız lazım, format data 4wipe şeklinde.
Otg aparatı ile usb bellek yardımıyla yükleme yapabilirsiniz.Ustam ful temizlik yapıyorum sonrasında room u telefona atmak istediğimde telefonun içini bilgisayarda göremiyorum göremediğim içinde room u telefon hafızasına atamıyorum bir arkadaş usb ile yüklediğini söyledi