Yardım Mi11 direnç değişimi

Makmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom v13.0.8
Telefon Modeli
Mi 11
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba iyi forumlar. Elimde Mi 11 var ve 2 ay sonra kapanacak o yüzden direnç değişimi ile imei atmak istiyorum fakat şüphelerim var. Telefonunun içini açıyor sonuçta bir parça alma ihtimali beni biraz tedirgin ediyor zaten kapağı açması da ayrı bir sorun benim için. İ̇stanbul içinde bu işlemi yapan ve nfc, pil, güncelleme vb gibi sorunlar yaşayan var mı? Bir kaç kişi işlem yapıldıktan sonra güncelleme yapamazsın gibi şeyler söylüyor. Velhasıl bana güvenilir işini temiz yapan ve ilerde sorun çıkarmayacak birini arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Miui 13 te brick oluyor bu cihazlar. IMEI atılmayanlarda da rastladık. imei işleminden sonra dodafone hat çalışmıyor. Geri kalanı zaten işlemi yapan yerin tecrübesine ve el becerisine kalmış.

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Bence hiç bulaşmayın. Direnç değişimli cihazlar düzen almıyor

Oyla:

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
Miui 13 te brick oluyor bu cihazlar. IMEI atılmayanlarda da rastladık. imei işleminden sonra dodafone hat çalışmıyor. Geri kalanı zaten işlemi yapan yerin tecrübesine ve el becerisine kalmış.
hocam merhabalar. mi 11 için eu rom miui 14 çıktı. peki miui 14 te de brick oluyormu bir bilginiz varmı?

Oyla:
Üst Alt