- Adım
- BAYRAM
- Cihazım
- Mİ 10T
- Konular
- 7
Mi 10T/Pro için geliştirilen ilk Android 12 AOSP rom. Kendim 1 haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun görmedim.
Yükleme talimatları
- İndirdiğiniz rom ve recovery dosyalarını PC'nizde minimal ADB klasörünüze yerleştirin
- İşlemlere başlamadan önce USB hata ayıklamayı açalım
- Cihazı Fastboot moda alıp TWRP yi yükleyelim.
- Rom yükleme işlemi TWRP üzerinden değil ADB sideload üzerinden yapılacak.
- Cihazda TWRP açıldıktan sonra "Apply Update" seçeneğinden "Apply from ADB" yi seçerek cihazı ADB sideload moduna alalım
- Daha sonra indirdiğimiz Minimal ADB klasöründen CMD here yi çalıştıralım. Komut satırına "adb sideload "name of file".zip" komutunu verelim.
- Cihaz üzerinde yükleme işlemi başlayacaktır. İşlem cihazda tamamlandığından %47'de takılma normaldir.
- Yüklemi işlemi bittikten sonra cihaz üzerinden Ana ekrana gelip "Factory Reset"- Factory reset the device,- formatting data" işlemini yapıp yeniden başlatalım.
İndirilenler
- Minimal ADB
- Recovery
- Rom
Pixel Walpaper indirmek isterseniz
Gcam bunu kullanıyorum bir sorun görmedim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yükleme talimatları
- İndirdiğiniz rom ve recovery dosyalarını PC'nizde minimal ADB klasörünüze yerleştirin
- İşlemlere başlamadan önce USB hata ayıklamayı açalım
- Cihazı Fastboot moda alıp TWRP yi yükleyelim.
- Rom yükleme işlemi TWRP üzerinden değil ADB sideload üzerinden yapılacak.
- Cihazda TWRP açıldıktan sonra "Apply Update" seçeneğinden "Apply from ADB" yi seçerek cihazı ADB sideload moduna alalım
- Daha sonra indirdiğimiz Minimal ADB klasöründen CMD here yi çalıştıralım. Komut satırına "adb sideload "name of file".zip" komutunu verelim.
- Cihaz üzerinde yükleme işlemi başlayacaktır. İşlem cihazda tamamlandığından %47'de takılma normaldir.
- Yüklemi işlemi bittikten sonra cihaz üzerinden Ana ekrana gelip "Factory Reset"- Factory reset the device,- formatting data" işlemini yapıp yeniden başlatalım.
İndirilenler
- Minimal ADB
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Recovery
- Rom
Pixel Walpaper indirmek isterseniz
Gcam bunu kullanıyorum bir sorun görmedim