Yardım Mi10T pro PC görmüyor

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
Merhaba arkadaşlar cihazı bir türlü pcye bağlayamadım dosya aktarımı seçtiğimde hiç birşey olmuyor foto aktarımını seçersem sadece cihazın dcim klasörünü açıyor çözümü bilen varsa müteşekkir olurum iyi forumlar.

uuesen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9T/Redmi K20
Meslek
Yüksek Düzey Ynt.
Konular
7
Gerekli olan driverları yüklersen yüksek ihtimalle sorunun çözülecektir dostum. Google'a Mi 10T Pro USB Driver yazdığında çıkar zaten.

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

uuesen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9T/Redmi K20
Meslek
Yüksek Düzey Ynt.
Konular
7
Peki MiTools indirdin mi ayrıca Windows üzerinden de Dijital İmza Zorlaması' nı da devre dışı bırak. Ayrıca geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açtın mı?

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Hocam geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama, USB ile yükleme ve USB güvenlik ayarlarını aktif edin, kablo ile PC ye bağlayın ve telefon ekranında çıkan seçeneklerden ŞARJ EDİLİYOR'u seçin dosya aktarımını seçmeyin. Daha sonra Xiaomi Tools V2 yi indirip oturum açın mi hesabınız ile, sonrasında gerekli adımları takip edin cihazınızı görecektir gördükten sonra cihazın açık olduğu yani fastboot mode olmayan tarafı seçip devam edin program cihazınızın tüm driverlarını PC ye otomatik indirip yükleyecek ve tanıtacaktır. Ben hep bu şekilde yapıyorum ayrıca ADB fastboot son sürüm ve Windows USB driver dosyalarını bilgisayara indirip kurun bunları yapmadan önce.. Zaten anlaşılan resim atmak için değil işlem yapmak için uğraşıyorsunuz, Xiaomi Tools V2 root, rom, twrp, unlock, vs her işinizi otomatik ve doğru güvenli şekilde yapacaktır.. Forum üzerinde usta üyelerimizin konularını inceleyin Program ve kullanımı ile ilgii..

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi