Yardım Mi10T Pro Mi Ekranında Kalıyor

caenkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Telefona imei attırmıştım.Telefon rootta kalınca NFC banka gibi uygulamalar çalışmadığı için magisk 23.0 kurdum apk olarak.İçerisinden magiski kur dedim sonrasında sistem yeniden başladı ama mi ekranında sürekli tekrar başlatıyor kendisini.Twrp menüsüne ulaşabiliyorum fakat telefon açılmıyor.Yardımcı olabilir misiniz?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
En kolay çözüm olarak 3 farklı yöntem var

1. Magisk kullanmak istiyorsanız eski bir magisk sürümü kurmayı deneyebilirsiniz
2. Root istemiyorsanız magiski kaldırabilirsiniz
3. Her şey eskisi gibi olsun derseniz de TWRP üzerinden wipe yaparak telefonu sıfırlayabilirsiniz.

caenkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda dediğiniz işlemi yaptım ama telefon açılış ekranında duruyor.Tekrardan rom filan mı atmam gerekiyor?Açıkcası özelden yardımcı olabilir misiniz?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Şuanda dediğiniz işlemi yaptım ama telefon açılış ekranında duruyor.Tekrardan rom filan mı atmam gerekiyor?Açıkcası özelden yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle cihazdaki mevcut romu twrp üzerinden kurun. Ardından Wipe cache dalvik yapıp telefonu yeniden başlatın sistem açılacaktır. Root atmak için önce Magisk 21.4 sürümünü kurup cihazı yeniden başlatın. Cihaz açıldıktan sonra 23 sürümünü kurabilirsiniz.

caenkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle teşekkür ederim.Ek olarak yeni rom atarak konuyu çözebildim.Tüm verilerim silindi.

Şuandaki verilerimi nasıl yedekleyebilirim?

Üst Alt