MIUI 12.5 Mi10t pro hala 12.5 gelmedi??

Mustafaock67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
4
Arkadaşlar yurtdışı mi10t pro kullanıcısı olarak hala 12.5 sürüm gelmedi ota olarak güncelleme yapmak istediğimde ise bu rom kullanılamaz uyarısı alıyorum nasıl güncellerim 12.5 e ben bu cihazı askeri personelim bilgisayar ile yapmam şuan mümkün değil!

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Arkadaşlar yurtdışı mi10t pro kullanıcısı olarak hala 12.5 sürüm gelmedi ota olarak güncelleme yapmak istediğimde ise bu rom kullanılamaz uyarısı alıyorum nasıl güncellerim 12.5 e ben bu cihazı askeri personelim bilgisayar ile yapmam şuan mümkün değil!
Cihazınızda twrp yüklü olması lazım, yükleyeceğiniz aynı romu üst sürümünü cihaza indirin, twrp üzerinden dalvik cache temizleyin ve yeni sürümü yükleyin.

Mustafaock67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
4
Cihazınızda twrp yüklü olması lazım, yükleyeceğiniz aynı romu üst sürümünü cihaza indirin, twrp üzerinden dalvik cache temizleyin ve yeni sürümü yükleyin.
IMEI gidermi ? Giderse tekrar attiramam dışarıya çıkamıyoruz pandemiden dolayı twrp PC olmadan yükleniyor mu birde ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
IMEI gidermi ? Giderse tekrar attiramam dışarıya çıkamıyoruz pandemiden dolayı twrp PC olmadan yükleniyor mu birde ?
Twrp üzerinden yaptığınız işlemlerde imei gitmez. Efs yedeği de alın, garanti olsun.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Cihazı yeniden başlatın, başlarken de ses açma tuşuna basılı tutun, twrp denen mavi siyah bir ekran gelirse o menü içinden yapacaksınız işlemi. Eğer yüklü değilse yüklemek için pc gerekli.

Üst Alt