Yardım Mi10T Ekran Yansıtma Sorunu

Durucu Sigorta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmet
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Mi10T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi10T Telefonumu Ekranı TVye yansıttığımda TVde karıncalanmalar oluyor görüntü bozuluyor, maç veya dizi vs izleyemiyorum bu sorundan dolayı. Başka marka telefon ile bağlantı kuruyorum hiç bir sorun olmuyor. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
mi10T Telefonumu Ekranı TVye yansıttığımda TVde karıncalanmalar oluyor görüntü bozuluyor, maç veya dizi vs izleyemiyorum bu sorundan dolayı. Başka marka telefon ile bağlantı kuruyorum hiç bir sorun olmuyor. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?
Tam emin değilim Bir ara Bir kez denedim ama şöyle izah edeyim hocam,
Screen mirror ve wifi aynı alt yapıyı kullanıyor hem ekran yansıtıp hem wifi ile internete girince Tv'de dalgalanma veya nette kopmalar oluyor benim başıma öyle gelmişti.
Veri bağlantısı açınca sıkıntı olmuyordu üstüne düşmedim TV ile aram olmadığı için aşmanın Bir yolu varsa öğrenmek iyi olur.
Ayrıca diğer cihazlarda sorun yok demişsiniz hem wifi açıp film açıp hem ekran yansıtıp denedin mi hocam

Oyla:

Durucu Sigorta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmet
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
1
Screen mirror ve wifi aynı alt yapıyı kullanıyor hem ekran yansıtıp hem wifi ile internete girince Tv'de dalgalanma veya nette kopmalar oluyor benim başıma öyle gelmişti.
Veri bağlantısı açınca sıkıntı olmuyordu üstüne düşmedim TV ile aram olmadığı için aşmanın Bir yolu varsa öğrenmek iyi olur.
Ayrıca diğer cihazlarda sorun yok demişsiniz hem wifi açıp film açıp hem ekran yansıtıp denedin mi hocam
TV telefon kendi internetinden bağlanıp denemedim. Ama TV Ev WİFE bağlıyken yansıtma yaptığım zaman Telefonuda otomatik aynı WİFİ bağlandırıyor. Akşam bir deneyim. Değişik programlar denememe rağmen aynı sorunla karşılaşıyorum. TV Samsung marka acaba ondan mı kaynaklı bilemedim.
Filmde de, maçlarda da, dizilerde de aynı sorunu yaşıyorum. Veri bağlantısı ile akşam deneyim, duruma göre buraya tekrar yazarım

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Wifi kapatınca TV'ye nasıl bağlanmıştınız acaba? wasntme~~

Oyla:
Üst Alt