kaçak düşünüyorum da 3500 civarı ve Xioami nin kendi sitesinde 5200 tl mi10tAlınır ama dolar kurundan dolayı 8 9 bin görünüyor piyasada bu telefon 8 9 bine değmez ama genel piyasaya baksakta uygun performanslı telefon yok aslinda şimdi telefon alınmaz
3500 yurtdışı sıfır bulursanız banada haber ederseniz memnun olurum cidden bu fiyata hiç bulamadım sıfır .kaçak düşünüyorum da 3500 civarı ve Xioami nin kendi sitesinde 5200 tl mi10t
Kendi sitesinde nerede 5200 tl link paylaşabilirsiniz ? Hâla alınır telefonda ısınma sorunu falan yok. Snapdragon 865 bana göre 888 e göre iyi 865 de tam stabil oldu derken 888 de ısınma problemleri vs. yeniden başladı. Sizi en az 2 sene idare edecektir diye düşünüyorum. Ben oyun oynayan biri değilim günlük ihtiyaçlarımı karşılıyorum hedefim 5 sene kullanmak. Mi 10T yi öneririm sıkıntı yaşamazsınız.kaçak düşünüyorum da 3500 civarı ve Xioami nin kendi sitesinde 5200 tl mi10t
Pubg mobil gibi üst düzey oyunlar oynadınız mıMi 10 t kullanıcısıyim sonuna kadar verilen ücreti hak ediyor doğru kullanımda 5 seneyi çıkarır
Kendi sitesinde nerede 5200 tl link paylaşabilirsiniz ? Hâla alınır telefonda ısınma sorunu falan yok. Snapdragon 865 bana göre 888 e göre iyi 865 de tam stabil oldu derken 888 de ısınma problemleri vs. yeniden başladı. Sizi en az 2 sene idare edecektir diye düşünüyorum. Ben oyun oynayan biri değilim günlük ihtiyaçlarımı karşılıyorum hedefim 5 sene kullanmak. Mi 10T yi öneririm sıkıntı yaşamazsınız.
Oynuyorum zaten hocam 30 ila 90 FPS arası açıyor yani internet hızına göre 90 FPSe kadar çıkıyor stabil tek sıkıntısı çince klavye yerine gboard kurulu ama cihazı yeniden başlatınca gboard otomatik kapanıyor.Pubg mobil gibi üst düzey oyunlar oynadınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler bu da link.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yurtdışı bulamazsınız. Dolar 8.2 iken 3650 ye almıştım. Şuan 6 civarı.kaçak düşünüyorum da 3500 civarı ve Xioami nin kendi sitesinde 5200 tl mi10t