Rom Mİ10 Deneyimim

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
E

Evet bootloader hiç bişi açmadım root yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global kararlı sürüm gelince nasıl geri globalı atacağım romu geri yükleyeceğim bazıları brick oluyor bootloader istiyor kesin diyor saçma değilmi yine romu indirip aynı şekilde yüklesem gelmez mi

Bende de aynı cihazdan var direk dediğin gibi indirip kurabiliyorsak bende denemeyi düşünüyorum . Merak ettiğim herhangi bişey silinmedi değilmi telefondan yani sıfırlama falan yapıyormu yoksa uygulamalar resimler falan oldugum gibimi kalıyor ?

Birde herhangi bir sorunla karşılaştın mı ?

Yasamicinmi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5
Konular
9
But islemi yapinca haftalik olarak guncelleme geliyor mu? Bootloader kaldirmak gerekirmi?Full surum gelince nasil Geri donerim?

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Bende de aynı cihazdan var direk dediğin gibi indirip kurabiliyorsak bende denemeyi düşünüyorum . Merak ettiğim herhangi bişey silinmedi değilmi telefondan yani sıfırlama falan yapıyormu yoksa uygulamalar resimler falan oldugum gibimi kalıyor ?

Herşey siliniyor yedek almalısın

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
E

Evet bootloader hiç bişi açmadım root yok

Global kararlı sürüm gelince nasıl geri globalı atacağım romu geri yükleyeceğim bazıları brick oluyor bootloader istiyor kesin diyor saçma değilmi yine romu indirip aynı şekilde yüklesem gelmez mi

Maalesef Kararlıya geçemessin yapman gereken twrp ile yada fastboot ile yükleme aynısını bende yaşadım ama korkma kurulumu yaptıktan sonra twrp kalkıyor otadan güncelleme de alıyor.

Sıfırlama yapıyor ve memnunsan değiştirmeye değmez.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Çok saçma bootloader açmasını twrp istemesi açmak zorunda değilim ki ben insan gibi not al global sürümü kurmak istiyorum betayı nasıl basit bir şekilde kurdu isem global de kurulmalı bootloader vesaire işlemleri istemesi çok saçma. Daha öncede başka marka cihaz modeller de bunları yaptım ben böyle şeyler istemiyordu hiç

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Whatsapp simgesi temadan mı güncellemeden mi? :)

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Herşey siliniyor yedek almalısın

Bir şey sormak istiyorum. Cihazım Mi Max 2 ama güncelleme kendisi geldiğinde yani Miui10 Kararlıya geldiğinde ve güncellemeyi yaptığımızda da mı her şey siliniyor, yoksa sadece böyle sizin gibi indirdiğimiz zaman mı siliniyor?

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bir şey sormak istiyorum. Cihazım Mi Max 2 ama güncelleme kendisi geldiğinde yani Miui10 Kararlıya geldiğinde ve güncellemeyi yaptığımızda da mı her şey siliniyor, yoksa sadece böyle sizin gibi indirdiğimiz zaman mı siliniyor?

Kararlıya gelen güncelleme veya betaya gelen güncellemede veriler silinmez. Manuel olarak yapılan güncellemelerde globalden betaya geçerken veriler silinir. Ve bunu işlem yapmadan önce sorar;"...verileriniz silinecek, devam etmek istiyor musunuz?"diye...

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Kararlıya gelen güncelleme veya betaya gelen güncellemede veriler silinmez. Manuel olarak yapılan güncellemelerde globalden betaya geçerken veriler silinir. Ve bunu işlem yapmadan önce sorar;"...verileriniz silinecek, devam etmek istiyor musunuz?"diye...

Anladım. Çok teşekkürler...

Üst Alt