Yardım Mi wifi repeater 2 bozuldu

Weiwuer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
İphone 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
İphone 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
N11 uzerinden aldigim wifi repeater 2 durup dururken bozuldu. İsigi surekli yanip sonuyor. Faturasini falan kaybettim. Mi hep boyle dandik alet mi uretiyor? İlk defa bir mi aleti kullandim hic memnun kalmadim.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
N11 uzerinden aldigim wifi repeater 2 durup dururken bozuldu. İsigi surekli yanip sonuyor. Faturasini falan kaybettim. Mi hep boyle dandik alet mi uretiyor? İlk defa bir mi aleti kullandim hic memnun kalmadim.
Repeater hakkinda bilgim yok. Belki yeniden ayar yapilmasi durumu duzeltebilir belki. Mi dandik diyemeyiz. Mi kulakliklarim var ve cok iyiler mi band 3 ayni sekilde cok cok iyi. Forumda bir suru mi urunu kullanan var. Memnuniyet orani yuzde 80in uzerindedir diye dusunuyorum

Oyla:

Weiwuer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
İphone 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Repeater hakkinda bilgim yok. Belki yeniden ayar yapilmasi durumu duzeltebilir belki. Mi dandik diyemeyiz. Mi kulakliklarim var ve cok iyiler mi band 3 ayni sekilde cok cok iyi. Forumda bir suru mi urunu kullanan var. Memnuniyet orani yuzde 80in uzerindedir diye dusunuyorum
Kurulum yapamiyorum cunku isigi surekki yanip sonuyor ve uygulamada gozukmuyor. Zaten daha ince de durup dururken baglantidan kopuyordu isigi kendiliginden yanip sonmeye basliyordu. Zaten vin mali bir marka hata bende ki cin mali bir markaya guvendim.

Oyla:

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
Aynı sorun bende de vardı aniden gitti bağlantı bende xiaomi yi seviyorum ama bir tek garanti servisi olması ve onlarında biraz ilgisiz olması kötü yani ben o kadar zamandır telefon kullandım hepsi iyiydi garantiler anlayışlıydı xiaomi telefon var şu an elimde onu garantiye gönderdim Allah razı olsun Manisa yetkili servisten bir iki gün de tak gönderdiler ama, xiaomi mi pronun yetkili servisine gönderdim bugün 3.gün hala sisteme almadılar onarılıyor diyorlar ama ne kadar doğru hiç bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt